Auf geht’s!

Το απρόοπτο του Μπαρτζώκα, η αναμονή της Λαμποράλ, ο θερμός χαιρετισμός Ιτούδη - Ζοτς και η αναμονή για τον MVP. O Χρήστος Καούρης καλημερίζει από το Βερολίνο.

Όπως λέμε πάμε, ξεκινάμε! Αλλά με προσοχή, γιατί κάθε αρχή και δύσκολη. Αν βιάζεσαι πολύ, μπορεί να πατήσεις άσχημα κατεβαίνοντας από το λεωφορείο και να πάθεις διάστρεμμα, σαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που έβαλε τον γιατρό της Λοκομοτίβ να κάνει υπερωρίες το βράδυ της Τετάρτης. Ή μπορεί να πέσεις σε απεργία όπως η Λαμποράλ του Μπουρούση, και τσάρτερ ή όχι, να περιμένεις δύο ώρες στο αεροδρόμιο μέχρι να πάρεις τις βαλίτσες σου.
 
Βράδυ Τετάρτης  σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου του Βερολίνου και το συναπάντημα Ομπράντοβιτς – Ιτούδη, με τον πρώτο να αριβάρει και τον δεύτερο να είναι ήδη εκεί συνοδεύτηκε από ασπασμούς και θερμό κλίμα, ενώ σε μια άλλη γωνία ο Κώστας Σλούκας απολάμβανε το δείπνο του. Οι εποχές της απομόνωσης μοιάζουν πια σχεδόν παλαιολιθικές.
 
«Τουλάχιστον έχουμε δύο μπασκέτες», σου λένε οι αξιωματούχοι της Ευρωλίγκας όταν τους ρωτάς αν είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή. Όλοι αυτοί οι Ισπανοί δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα προσπαθώντας να εξηγήσουν στους Γερμανούς τι σημαίνει «αλλαγή της τελευταίας στιγμής», αλλά ταυτόχρονα αισιοδοξούν ότι η διοργάνωση θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτή του 2009.
 
Σε λίγες ώρες θα μάθουμε ποιος είναι ο MVP της σεζόν. Στο δικό μου μυαλό δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος από την τριάδα Μπουρούση – Ντε Κολό – Ντιλέινι, αλλά ποιος ξέρει. Ή μάλλον κάποιος ξέρει, αλλά δεν πρόλαβα να τον ποτίσω αρκετά χθες βράδυ για να μου το αποκαλύψει και να σας το ξεφουρνίσω νωρίτερα.
 
Στην πλατεία του Αλέξανδρου θα ανοίξει η fan zone της διοργάνωσης, με τον καιρό να υπόσχεται ότι θα παραμείνει ζεστός και φιλόξενος τουλάχιστον για την Πέμπτη. Οι τελευταίες αβρότητες θα ακουστούν από μικροφώνου το μεσημέρι, στη συνέντευξη τύπου. Και μετά Ιτούδης, Μπαρτζώκας, Μπουρούσης, Σλούκας, θα σταθούν στη γραμμή της αφετηρίας.
 
Auf geht’s! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.