Λαμπάδα της ΕΠΟ στο μπόι Δώνη και Νταμπίζα!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για τους διαιτητές που κάνουν τη μία γκέλα μετά την άλλη και την λαμπάδα που πρέπει να ανάψει η ΕΠΟ στο μπόι Δώνη και Νταμπίζα, οι οποίοι την έσωσαν από την ξευτίλα μιας νέας κλήρωσης στο κύπελλο.

Ειλικρινά τι μπορούν να περιμένουν η ΕΠΟ του Γραμμένου, η ΚΕΔ του Περέιρα, αλλά και οι επιτετραμμένοι της FIFA από τους Έλληνες διαιτητές που δεν περνάει τριήμερο χωρίς να τα κάνουν μπάχαλο;

Απολύτως τίποτα! Γι αυτό και στα ντέρμπι που ακολουθούν του προγράμματος θα φέρουν μια στρατιά ξένων μπας και περιοριστούν οι γκέλες.

Μακάρι γιατί όταν ο διεθνής Παπαπέτρου τηρεί τον κανονισμό που ξέρει ότι έχει αλλάξει, αλλά επίσημα ο Τριτσώνης δεν έχει ενημερώσει τους διαιτητές και δεν επιτρέπει (μέσω τηλεφώνου) την 4η αλλαγή σε παράταση αγώνα κυπέλλου, οι εκτεθειμένοι είναι ο Περέιρα και ο Γραμμένος.

Όταν ο επίσης διεθνής Ζαχαριάδης έχει μείνει 40 μέτρα πίσω από τη φάση και βλέπει χέρι στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, αντί της… κεφαλιάς με την οποία αποκρούει την μπάλα και τον αποβάλει από το ματς με τον ΠΑΣ, οι εκτεθειμένοι είναι ο Περέιρα και ο Γραμμένος.

Όταν ο Ευαγγέλου δεν ανιχνεύει την πονηριά του Μάνταλου να κοντρολάρει την μπάλα με το χέρι και σκοράρει κόντρα στον Πανιώνιο, οι εκτεθειμένοι είναι ο Περέιρα και ο Γραμμένος.

Όταν ο βοηθός Σινιωράκης κι ο Κοτσάνης δεν βλέπουν στο Ηράκλειο ότι ο Κυριακίδης πιάνει την μπάλα στη γραμμή της περιοχής και τον αποβάλουν από τη συνέχεια του αγώνα ΟΦΗ-Παναιτωλικός, οι εκτεθειμένοι είναι ο Περέιρα και ο Γραμμένος.

Κι αυτά είναι τα… φρέσκα! Διότι από την αρχή της σεζόν οι χοντράδες είναι πολλές και για πολλούς.

Φυσικά οι διαιτητές επιθυμούν να τρέξουν οι εξελίξεις σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Τζήλου και να πέσει φως στην υπόθεση, αλλά συνεχίζουν να διευθύνουν αγώνες, να μην αναγράφουν όσα γίνονται σε αυτούς στις παρατηρήσεις τους και τελικά να είμαστε πάντοτε στην ίδια αφετηρία.

Κι όμως και ο Γραμμένος και ο Περέιρα ΣΩΘΗΚΑΝ από τους Δώνη και Νταμπίζα. Λαμπάδα στο μπόι τους πρέπει να ανάψουν στην ΕΠΟ επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ένσταση για τον αγώνα με την Λαμία.

Να γίνει η ένσταση δεκτή, να επαναληφθεί η παράταση με την 4η αλλαγή, να προκριθεί ο Παναθηναϊκός, να ξαναγίνει η κλήρωση, να προκύψουν άλλα ζευγάρια στα προημιτελικά και να ψάχνουν να βρουν ημερομηνίες για να παίξουν οι ομάδες.

Με λίγα λόγια να ψάχνουν να βρουν που θα κρυφτούν κι ο Γραμμένος και ο Πορτογάλος και να μη βρίσκουν!

Αλλά είπαμε. Είτε με Γκαγκάτση και Σαρρή, είτε με Γκριτζίκη και Γραμμένο, είτε με FIFA και UEFA το ποδόσφαιρό μας είναι στην ίδια αφετηρία. Στο μηδέν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.