Τα απόνερα της αγωνιστικής

Τα κέρδη και η γενική εικόνα της 18ης ημέρας. Από τις νίκες των πρωτοπόρων στα νέα ζητούμενα που δημιουργούν σε εικόνα και ουσία επιτυχίες αυτών που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Στην Τούμπα έγινε το απολύτως αναμενόμενο με τον ΠΑΟΚ να αξιοποιεί την διαφορά ποιότητας από τον ΟΦΗ και να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η μετάβαση στην μετά Πρίγιοβιτς εποχή ήταν απλά – ομαδική – υπόθεση.

Το πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τρίπολη έδειξε πως οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τα δύο στοιχεία που τους έλειπαν στο πρώτο μισό της σεζόν. Αποτελεσματικότητα και χημεία. Ομάδα με άλλο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι σε πολύ σύντομη για τα δεδομένα προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα με πολύ δουλειά από τον Μαρτίνς που είναι ο άμεσα υπεύθυνος για την πολύ καλή εικόνα των “ερυθρόλευκων”.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός συνέχισε χωρίς νίκη σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τη στιγμή που η ΑΕΛ απέδειξε (και με 10 παίκτες) ότι διαθέτει την ποιότητα να κοιτάξει περισσότερο τις υψηλές και λιγότερο τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη χωρίς να παίξει καλά όπως παραδέχθηκε ο Ουζουνίδης, απέναντι στον Πανιώνιο που ήταν βελτιωμένος και βρίσκεται για μία ακόμη φορά με το… μαχαίρι στα δόντια στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Η Λαμία πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο που έχει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί και πριν αρχίσουν να κερδίζουν, οπότε αν παραμείνουν το ίδιο καλοί με τον Χάβο στον Πάγκο τους θα έχουν αυξημένες πιθανότητες παραμονής. Ζητούμενο γι’ αυτούς η σταθερότητα.

Στη Λιβαδειά οι γηπεδούχοι πήραν υπερπολύτιμη νίκη απέναντι στον Άρη που έπαιζε σίγουρα καλύτερα στην αρχή της χρονιάς σε σχέση με αυτό που παρουσιάζει τώρα. Μία νίκη σε 6 παιχνίδια είναι πολύ φτωχή συγκομιδή για σύλλογο όπως ο Άρης με οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεδομένα πρωτίστως πρέπει να απασχολεί η εικόνα.

Σημαντικότατο ήταν και το τρίποντο του ΠΑΣ Γιάννενα απέναντι στον Απόλλωνα. Η εικόνα που μένει στο τέλος πάντως είναι διαφορετική από το αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι το παλεύουν και βελτιώνονται. Ο ΠΑΣ ήταν και πάλι μακριά από το καλό του πρόσωπο, με μόνη – σοβαρή όμως δικαιολογία – την μεγάλη πίεση του αποτελέσματος. 

Όσο γα το παιχνίδι Παναιτωλικός-Ξάνθη, ίσως ήταν από τα χειρότερα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, από ομάδες που αποδεδειγμένα μπορούν να προσφέρουν άλλο ποδόσφαιρο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.