«Μάθημα» η περσινή σεζόν…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «πράσινων» και την περσινή σεζόν που είναι παράδειγμα προς αποφυγή για το «τριφύλλι».

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, λιγότερα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι, αρκετούς πιτσιρικάδες που πήραν προσωρινή (;) «προαγωγή» από την Ακαδημία στη μεγάλη ομάδα και δίχως καμία μεταγραφή έγινε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου. 

Τα πολλά…παθήματα της περσινής αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη, πρέπει να γίνουν ένα μεγάλο μάθημα για τους Πράσινους για τη σεζόν που «ανατέλλει» σε λίγες εβδομάδες με το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. 

Το πρώτο «στοίχημα» της χρονιάς είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες και ο Παναθηναϊκός θα κληθεί μέσα στο κατακαλόκαιρο να σταθεί στο ύψος του, να κάνει το χρέος του απέναντι στον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου και να πετύχει το μίνιμουμ των εφετινών του στόχων. Δηλαδή να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο Στραματσόνι έχει μπροστά του αρκετές «προκλήσεις» και μια από αυτές είναι η αγωνιστική βελτίωση του Τριφυλλιού. Πλέον ο Ιταλός έχει το χρόνο για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το «χτίσιμο» της ομάδας  που άρχισε πριν από λίγους μήνες και ο εφετινός Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει «ταυτότητα» και τη «σφραγίδα» του 40χρονου τεχνικού. 

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Πράσινοι στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν ήταν η έλλειψη αγωνιστικού «προσανατολισμού». Ο Παναθηναϊκός άλλαξε αρκετά συστήματα μέσα στη χρονιά, έγιναν …μπόλικοι πειραματισμοί μέχρι να …μάθει ο Στραματσόνι το πρωτάθλημα, την ομάδα και τους παίκτες και το Τριφύλλι δεν έδειξε να έχει αποκτήσει μια ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία. 

Πλέον αλλάζουν κάποια πράγματα στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού… Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε τις επιλογές του για τους παίκτες που επιθυμεί να έχει στο ρόστερ της νέας σεζόν, θα γίνουν σταδιακά και οι απαραίτητες προσθήκες στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τις σχετικές εισηγήσεις του Ιταλού τεχνικού και σε λίγο καιρό θα πάρουμε απάντηση στο μεγάλο ερώτημα: «θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι»;  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.