Ευκαιρία για restart

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία είναι ευκαιρία για το “τριφύλλι” να κάνει… restart.

Για να βρούμε την τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος, θα χρειαστεί να κοιτάξουμε στην …περσινή χρονιά! Μέσα στο 2019, οι Πράσινοι δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης και η στερνή φορά που χαμογέλασαν σε παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν στις 16 Δεκεμβρίου του 2018. Από εκείνο το ματς με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο και το 1-0 του Τριφυλλιού έχουν περάσει 45 ημέρες, 270 αγωνιστικά λεπτά και τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με ένα μεγάλο “μηδέν’ στις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα για την ομάδα του Δώνη. Και σε αυτά δεν συνυπολογίζουμε τα παιχνίδια Κυπέλλου με τη Λαμία. 

Το μεγάλο φαβορί για την ευρωπαϊκή θέση, πλέον αισθάνεται την “καυτή” ανάσα των αντιπάλων του, ο “εκρηκτικός” Παναθηναϊκός του πρώτου γύρου έχασε ξαφνικά τη “φλόγα” του και η κόπωση, αλλά και το ντεφορμάρισμα μοιάζουν σαν να είναι τούτη τη στιγμή οι μεγαλύτεροι αγωνιστικοί “εχθροί” αυτής της ομάδας. 

Τώρα που έχει γίνει το …κακό, πολλά μπορούν να ειπωθούν. Το θέμα είναι ότι αυτοί που έπρεπε να προλάβουν την κατάσταση στη στιγμή της “γέννησης” της δεν το έκαναν και το ζητούμενο πλέον για τους Πράσινους είναι να βρουν το …αντίδοτο σε τούτη την αγωνιστική “ασθένεια”. 

Μια νίκη δεν θα τα …γιατρέψει όλα, όμως θα βοηθήσει στην ταχύτερη επούλωση των “πληγών” που έχει το νεανικό σύνολο του Παναθηναϊκού και το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι μια καλή ευκαιρία για μια νέα αρχή. 

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο Αγρίνιο στην αφετηρία μιας δύσκολης διαδρομής εκτός έδρας αγώνων, καθώς μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας και τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Όλα τους ιδιαίτερα παιχνίδια και απέναντι σε ομάδες, οι οποίες “καίγονται” για βαθμούς. Το ίδιο ισχύει και για τον φιλόδοξο Παναιτωλικό, καθώς η ποιοτική ομάδα του Δέλλα …γλυκοκοιτάει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να διαχειριστούν σωστά την πίεση που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει με τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και τα “πρέπει” που έχει μια μεγάλη ομάδα και να βγάλουν αντίδραση στο γήπεδο. Γιατί το ματς του Αγρινίου είναι ένα “must win” παιχνίδι για το Τριφύλλι, αλλά και μια ευκαιρία για …επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.