Είναι ο Ολυμπιακός του Σάντσεθ

O Nίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog από το Βέλγιο για το πρόσωπο που έδειξε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Γάνδη.

Τώρα που άρχισαν τα δύσκολα στην προετοιμασία με τη διεξαγωγή φιλικών με ισχυρούς αντιπάλους, ο Ολυμπιακός του Σάντσεθ αποκαλύπτει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Κόντρα στην Γάνδη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγάλα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, γεγονός που δημιούργησε προσδοκίες ενόψει των υποχρεώσεών τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε το 4-4-2 που χρησιμοποιούσε στην Αυστρία και εφήρμοσε 4-3-3, με δύο εσωτερικούς μέσους. Ένα σύστημα το οποίο βοήθησε τους πρωταθλητές να πετύχουν δύο γκολ και να δημιουργήσουν ουκ ολίγες σημαντικές ευκαιρίες ώστε να πάρουν τη νίκη στη Γάνδη. Το τελικό 2-2 τους αδικεί με βάση τη συνολική εικόνα τους. Αλλά στην παρούσα φάση σημασία δεν έχουν τα αποτελέσματα, όσο ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζουν οι παίκτες τα «θέλω» του προπονητή τους.

Τελικώς τον άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο με τη συνολική προσπάθειά τους, όπως τόνισε με ξεκάθαρο τρόπο στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στα κανάλια novasports μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Γάνδη. Και δικαίως πιστεύει ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα που προπονεί και δημιουργεί επί βελγικού εδάφους, ώστε σε λίγες εβδομάδες να «σφραγίσει» το εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και δύο τελευταίες επισημάνεις. Πρώτον, στο ντεμπούτο του ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια έδειξε πως είναι η ενδεδειγμένη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Δεύτερον, ο Ρέτσος ήταν και πάλι εντυπωσιακός. Παρά το γεγονός πως δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 του χρόνια, “φωνάζει” πως είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.