Ο Σάντσεθ κράτησε τον Καμπιάσο

Ναι, ο Μάρκο Σίλβα δεν ήθελε τις παλιοσειρές και τους 35άρηδες στον Ολυμπιακό. Είχε μία εντελώς διαφορετική λογική, καθώς επιθυμούσε να δουλεύει με μικρότερους ηλικιακά παίκτες, σε σχέση με τον Σαλίνο, τον Φουστέρ και τον Καμπιάσο.

Ναι, ο Μάρκο Σίλβα δεν ήθελε τις παλιοσειρές και τους 35άρηδες στον Ολυμπιακό. Είχε μία εντελώς διαφορετική λογική, καθώς επιθυμούσε να δουλεύει με μικρότερους ηλικιακά παίκτες, σε σχέση με τον Σαλίνο, τον Φουστέρ και τον Καμπιάσο. Μόνο ο Τσόρι βρήκε θέση στο σχέδιο του Πορτογάλου τεχνικού. Και έτσι οι υπόλοιποι τρεις άρχισαν να δρομολογούν τις διαδικασίες για να σηκώσουν άγκυρα από το Λιμάνι.

Είπαμε και οι τρεις; Λάθος, διότι ο Καμπιάσο περίμενε να μιλήσει με τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων», ελπίζοντας πως η μεγάλη του επιθυμία για παραμονή στον Ολυμπιακό, θα ήταν αρκετή για να τους πείσει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Και προσοχή, οικονομικό πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές ουδέποτε προέκυψε.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών και η έλευση του Βίκτορ Σάντσεθ, γέμισε με ελπίδες τον έμπειρο Αργεντινό μέσο πως τελικώς έστω και στο “και ένα”, θα συνέχιζε την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, με την οποία δέθηκε αμέσως. Ο Ισπανός τεχνικός άναψε το «πράσινο φως» για την παραμονή – επιστροφή του Καμπιάσο και έτσι η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Δίχως άλλο, οφείλουμε να αναδείξουμε το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής με τις
παραστάσεις και την αξία του Αργεντινού περίμενε ακόμη και τις «καθυστερήσεις» μήπως και δε χρειαζόταν να αναζητήσει αλλού στέγη. Τούτο αναδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας στον Ολυμπιακό, όπως και τα κίνητρα που δίνει η συγκεκριμένη ομάδα ακόμα και σε έναν παίκτη του βεληνεκούς του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Και μία προσωπική παρατήρηση: αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, εκτός γηπέδων είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Τον διακρίνει το ομαδικό πνεύμα, η ευγένεια και η διάθεση να “μεταλαμπαδεύσει” στους νεότερους τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο. Αν προτιμάτε το πάθος του για τη μπάλα. Άλλωστε, εξαιτίας αυτού του πάθους πανηγύριζε σα μικρό παιδί το γκολ που είχε πετύχει πέρσι στο Αίγιο, σε παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα. Φυσικά, οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη (όπου έπαιξε) και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αποδεικνύουν ότι ο Καμπιάσο παραμένει εξαιρετικά χρήσιμος. Για να μην πούμε πως είναι απαραίτητος στις κρίσιμες αναμετρήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.