Αυτή ήταν αντίδραση!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και το ψυχολογικό κέρδος των Πράσινων από το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, ο Παναθηναϊκός έδειξε πως έχει ακόμα αγωνιστικό …παλμό και αντέδρασε. Στο γήπεδο. Οι Πράσινοι έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό στο Αγρίνιο, έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς σε μια δυνατή έδρα. Όχι γιατί έπαιξαν …μπαλάρα στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά γιατί έδειξαν ότι ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι. 

Ακόμα και αν η απόδοση των Πράσινων δεν ήταν …εξωπραγματική, το αποτέλεσμα μετράει και το Τριφύλλι σταμάτησε αυτό το αρνητικό σερί που “στοίχειωνε” την ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες και πήρε μια νίκη με ιδιαίτερη αξία στο ψυχολογικό και το βαθμολογικό κομμάτι. 

Αν και εμφανίστηκε σε άλλο ένα ματς το πρόβλημα που υπάρχει όταν η αντίπαλη ομάδα πιέζει ψηλά, οι παίκτες του Δώνη κατάφεραν να περιορίσουν τα λάθη και να διαχειριστούν καλά το ματς. Το γκολ του Μπουζούκη ενίσχυσε σημαντικά την -χαμένη το τελευταίο διάστημα – αυτοπεποίθηση, ενώ οι Πράσινοι αντέδρασαν σωστά και με σθένος μετά την αποβολή του Κάτσε. 

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα του Παναιτωλικού, καθώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Δώνης με την έξυπνη τακτική του προσέγγιση κάλυψαν το κενό που άφησε ο διεθνής Αλβανός μέσος. Με περισσότερα τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις στην άμυνα και σωστές αποφάσεις. 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βοήθησε την ομάδα του με τις αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική. Στο σημείο που χρειάστηκε, ο Δώνης ενίσχυσε την άμυνα του, ενώ την κατάλληλη στιγμή έριξε στο ματς έναν επιθετικό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τη νευρικότητα που έβγαλε ο αντίπαλος. 

Καλό κοουτσάρισμα από τον Δώνη, θετική η εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και ένα “τρίποντο”, το οποίο διατηρεί τους Πράσινους σε ευρωπαϊκή τροχιά και βάζει στοπ στη …μουρμούρα. 

Αυτό το ματς μπορεί να γίνει η αφετηρία που έψαχναν οι παίκτες του Τριφυλλιού για μια νέα αρχή στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ είναι δεδομένο ότι θα “επουλώσει” κάποιες από τις …πληγές που υπήρχαν στην ψυχολογία της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.