Πήρε αυτό που ήθελε

O Γιώργος Βασιλείου γράφει για τη νέα νίκη που σημείωσε η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερες στροφές και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Σκοπός επετεύχθει για την ΑΕΚ η οποία πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της. Η 5η συνεχόμενη για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ με τέρματα 15-0!

Μία νίκη που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι στρέφουν την προσοχή τους πλεόν στον αγώνα της… χρονιάς με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί βαθμολογικά να μην διακυβέβονται πολλά αφού ο τίτλος έχει σχεδόν χαθεί, αλλά το πρεστίζ, η ψυχολογική τόνωση και φυσικά η δεύτερη θέση αποτελούν πολύ ισχυρά κίνητρα. Περισσότερα όμως γι αυτό το ματς θα πούμε τις επόμενες ημέρες.

Στα του Λεβαδειακού, η ΑΕΚ έφτασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 στη νίκη. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κόντρα σε μία ομάδα που το μόνο που έκανε ήταν να αμύνεται από το πρώτο λεπτό. Δεν ήταν εύκολο να διασπαστεί η πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των Βοιωτών, οι οποίοι είχαν φράξει τους διαδρόμους από τον άξονα.

Οπότε αναγκαστικά η ΑΕΚ έπρεπε να κυκλοφορήσει τη μπάλα γρήγορα, να έχει υπομονή και να βγάλει συνεργασίες έτσι ώστε στην πρώτη ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί να «χτυπήσει». Όπως και έγινε. Με μία ακόμα ασίστ του Γκάλο και ένα ακόμα τέρμα του Πόνσε ήρθε το γκολ. Ο Αργεντινός αλλά και ο Μπακασέτας είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το ματς πριν το ημίχρονο. Δεν το έκαναν και αγχώθηκαν στο φινάλε.

Στο Β’ ημίχρονο η ΑΕΚ δεν ήταν καλή. Δεν είχε ρυθμό, δεν κυκλοφόρησε μπάλα, γενικά δεν… Ο Κρίστιτσιτς ήταν μπλοκαρισμένος, ο Μπακασέτας πήρε πρωτοβουλίες αλλά έπεφτε πάνω σε αμυντικό τείχος, ενώ και ο Γκάλο παρουσίασε σημάδια κόπωσης. Δεν χρειάζονταν και περισσότερα για να απορρυθμιστεί η λειτουργία της ομάδας, που στερήθηκε Μάνταλο και Οικονόμου. Πήρε όμως αυτό που ήθελε. Τους τρεις βαθμούς. Και πλεον ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Με ηρεμία και αυτοπεποίθηση για να τερματίσει το αήττητο σερί των «ασπρόμαυρων».

ΥΓ: Ο Κλωναρίδης είναι παίκτης ψυχολογίας. Και παίκτης που στο πρώτο μισό, αλλά και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πρόσφερε πολύτιμες λύσεις. Στα δικά μου μάτια αδικαιολόγητες οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ζημιά μόνο στην ομάδα τους έκαναν, αφού κινδυνεύει να χάσει χωρίς ουσιαστικό λόγο έναν παίκτη! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.