Με… αναμμένο λαμπάκι!

Ο Αστέρας Τρίπολης τσουλάει προς το φινάλε της σεζόν στον αυτόματο, με τους παίκτες να συναντούν σταδιακά τα πνευματικά και σωματικά τους όρια.

Η περίοδος μέλιτος Παράσχου – Αστέρα Τρίπολης σώθηκε και μετά το σπουδαίο ξεκίνημα των τεσσάρων συνεχόμενων τριπόντων, η ομάδα της Αρκαδίας γνώρισε τέσσερις συναπτές ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει μείνει στους 18 πόντους. Η ομάδα δίνει την εντύπωση πως… τσουλάει με “αναμμένο λαμπάκι”, καθώς τελειώνουν σταδιακά τα πνευματικά, ψυχολογικά και σωματικά καύσιμα των παικτών.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει συμβιβαστεί απ’ ό,τι φαίνεται με την παραμονή στην κατηγορία και ένα καλό πλασάρισμα στο κύπελλο (με τη βοήθεια της φαινομενικά καλής κλήρωσης με τον Εργοτέλη στα προημιτελικά). Ο Τόνσο δεν αντικαταστάθηκε από κάποιον άλλο μέσο, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να παρουσιάζεται ελλιπής στα μέχρι στιγμής παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

O Γιώργος Παράσχος και το επιτελείο του μοιάζουν να έχουν ξεμείνει από ιδέες και όσο προκύπτουν αγωνιστικά προβλήματα, η χρονιά είναι πιθανό να εκτροχιαστεί με καταστροφικά αποτελέσματα. Προφανώς οι άνθρωποι του Αστέρα θεωρούν πως εύκολα ή δύσκολα η ομάδα της Αρκαδίας θα πάρει τα παιχνίδια που χρειάζεται, για να εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή. Κάτι τέτοιο πάντως δεν προκύπτει από τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και ειδικά από αυτή απέναντι στον Πανιώνιο. Εκεί ο Αστέρας παρουσιάστηκε φλύαρος και ακίνδυνος επιθετικά κόντρα σε μία ομάδα που αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα, αν και γηπεδούχος.

Το καμπανάκι έχει χτυπήσει εδώ και καιρό, έχει ξεκουφάνει τους ιθύνοντες και οι παίκτες φτάνουν ο ένας μετά τον άλλο στα όρια τους, μοιάζοντας άδειοι και ξενερωμένοι, καθώς δεν μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Αν δεν έρθει η νίκη επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, είναι πιθανό να καεί πρόωρα το χαρτί του έμπειρου Παράσχου, καθώς τα ματς με Άρη και Παναθηναϊκό που ακολουθούν, είναι πολύ πιθανό -βάσει εικόνας- να βυθίσουν την ομάδα της Αρκαδίας.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.