Το potential του Κατράνη

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για την διαδρομή του Αλέξανδρου Κατράνη από την Αγία Παρασκευή Βόλου στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια, εφόσον βέβαια συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό και με την ίδια ταπεινοφροσύνη. Γεννημένος στο Βόλο, στις 4 Μαίου του 1998, πρόσφατα ενηλικιώθηκε και πιο πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Ο Κατράνης δεν προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, αλλά το “μικρόβιο” το κόλλησε από μικρός με αποτέλεσμα να γραφτεί στην Αγία Παρασκευή Βόλου, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών του. Η θέση του είναι αυτή του αριστερού μπακ και ήδη έχει αρχίσει να “γοητεύει” (και) τον Τραϊανό Δέλλα. 

Αρχικά είχε “γοητεύσει” το “μάτι” του Τόλη Αποστόλου και του αείμνηστου Τάκη Μιχαλέτου οι οποίοι τον πήραν στον Ατρόμητο το 2013, όταν ήταν 15 χρόνων. Μεγάλο βήμα για ένα παιδί από το Βόλο να αφήνει το σπίτι και την οικογένειά του για να κυνηγήσει το όνειρό του. Ωστόσο οι Αποστόλου και Μιχαλέτος, τον ήθελαν διακαώς στο Περιστέρι προλαβαίνοντας τις “μεγάλες” ομάδες που τον γλυκοκοίταζαν αλλά άργησαν να κινηθούν.

Σε ελεύθερα δοκιμαστικά που έγιναν στον Βόλο, ο Κατράνης άφησε άριστες εντυπώσεις, ο Ατρόμητος τον πήρε για δοκιμή σε τουρνουά στην Κατερίνη τον Ιούνιο του 2013 και τον Ιούλιο τον υπέγραψαν με μηδέν ευρώ, με μοναδικό συμφωνητικό για την εξέλιξή του.Ναι κάπως έτσι δουλεύουν σωστά οι ακαδημίες μιας ομάδας προς όφελος ενός οργανισμού.

Από τότε ο Κατράνης έχει ήδη αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων και την Εθνική Νέων και συνεχίζει την ανοδική του πορεία με μια θέση στο ρόστερ του Ατρόμητου. Με την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς του, κατέβηκε στο Περιστέρι, τελείωσε το λύκειο και πλέον ατενίζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία και με τα πόδια στο έδαφος.

Έχει βελτιώσει την τακτική του παιδεία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη και την σωματοδομή του χάρη στην καθημερινή του δουλειά. Στο φιλικό με τον Ολυμπιακό εντυπωσίασε με την απόδοσή του τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει “Μαρσέλο” που είναι το πρότυπό του, αλλά επόμενός του στόχος (ως back up του Μπίτολο) είναι να πάρει 10-15 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Το κυριότερο είναι πως πως η παραγωγή στις ακαδημίες του Ατρόμητου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και αναμένονται να βγουν στο προσκήνιο κι άλλα φυντάνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.