Οι απροστάτευτες Εθνικές ομάδες και ο «υπηρεσιακός» πρόεδρος Αχιλλέας

Ο Παντελής Λώλης γράφει στο blog του στο novasports.gr για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης, απόρροια της αδιαφορίας της ομοσπονδίας.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, λίγες μέρες πριν μπουν στα πιο κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια πρόκρισης, βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Ουδείς από την ομοσπονδία ασχολείται είτε με τους άνδρες είτε με τις γυναίκες και αθλητές, αθλήτριες και staff βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Η παρούσα διοίκηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη, διά του ίδιου του προέδρου της, δηλώνει αμέτοχη. «Εγώ πλέον είμαι υπηρεσιακός πρόεδρος» δηλώνει δεξιά και αριστερά όταν τον ρωτούν τον Μαυρομάτη, ο οποίος όμως μόνο ως υπηρεσιακός δεν συμπεριφέρεται στις υπόλοιπες δραστηριότητές του. Φωτογραφήθηκε και μετείχε κανονικά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 που έγινε στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε δήλωση αισιοδοξίας για το άθλημα και γενικά έδειξε ιδιαίτερα ενεργός και όχι «υπηρεσιακός» στο Beach.

Η στάση του «υπηρεσιακού» Μαυρομάτη που δεν έχει περάσει καν από μια προπόνηση της Εθνικής, που εδώ και 10 μέρες φιλοξενούνται στην πόλη του, έχει φθάσει στα όρια τους, τους αθλητές της Εθνικής ομάδας. Οι τελευταίοι πλέον δεν λαμβάνουν ούτε καν υποσχέσεις για το πότε θα δουν το χρώμα του χρήματος από τα πενιχρά εβδομαδιαία οδοιπορικά που έχουν να λαμβάνουν εδώ και έναν μήνα. Η ίδια κατάσταση υπάρχει και στο staff όπου παραμένει χωρίς Ευρώ εδώ και καιρό. «Νιώθουμε και είμαστε μόνοι μας» λένε και ξαναλένε στην Εθνική ανδρών που σε λίγες μέρες καλούνται να δώσουν τα πιο σημαντικά παιχνίδια για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται για αυτό. Όλοι ενδιαφέρονται για τις εκλογές και κανένας για τις Εθνικές ομάδες.

Ο Μάριος Γκιούρδας καλείται τις περισσότερες φορές να λύσει, ως έμμισθος μάνατζερ, τα προβλήματα αλλά υπάρχουν θέματα που θα άπτονται μόνο του προέδρου και εκείνος σφυρίζει αδιάφορα. Στις γυναίκες τώρα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα ασχέτως αν δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω. Το προπονητικό team αποτελείται από τον… Τάκη Φλώρο! Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ουδείς είναι δίπλα του. Αυτός και ένας φυσιοθεραπευτής κάνουν όλη τη δουλειά. Βλέπετε οι Εθνικές ομάδες μπορούν να περιμένουν, οι καρέκλες της ομοσπονδίας όχι…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.