Όταν βάζεις την ομάδα πάνω από το “εγώ”…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου και την εικόνα των «πράσινων» στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το γήπεδο δεν ήταν καν …μισογεμάτο στο τελευταίο εφετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα του. Ο κόσμος λιγοστός, παρά το κάλεσμα των Πράσινων προς τους φίλους του Τριφυλλιού. Όμως οι …πιστοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του “Απόστολος Νικολαΐδης”, χειροκρότησαν ζεστά τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια τους στο ματς με τον Πανιώνιο. 
Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε σε άλλο ένα παιχνίδι τον παράγοντα – έδρα και με έξυπνη διαχείριση του αγώνα και της κόπωσης που υπάρχει από τους συνεχόμενους αγώνες, πέτυχε το στόχο νίκης. Άλλοι τρεις βαθμοί μπήκαν στο “πράσινο” … πουγκί και πλέον το Τριφύλλι μπορεί να σκέφτεται για κάτι καλύτερο στα πλέι οφ, ανεξάρτητα με την απόφαση που θα ανακοινωθεί για το ματς που δεν έληξε ποτέ κόντρα στον ΠΑΟΚ. 
Η κούραση από τα σερί παιχνίδια ήταν φανερή, “φρεσκάδα” δεν υπήρχε στη Λεωφόρο και το ματς ήταν μέτριο προς …κακό. Όμως αυτό που ξεχώρισε ήταν η θέληση των Πράσινων για τη νίκη. Ακόμα και αν τα πόδια δεν …ακολουθούσαν το μυαλό στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Τριφυλλιού πάλεψαν για να κατακτήσουν το “τρίποντο” και αυτή η μαχητικότητα ήταν τελικά το “κλειδί” της νίκης. 
Ο Μολέντο έπαιξε με σπασμένη μύτη, ο Ζέκα έβγαλε ένα ημίχρονο με πρόβλημα στο γόνατο, ο Λουντ και ο Βιγιαφάνιες έσφιξαν τα δόντια για να βοηθήσουν την ομάδα τους. Κανένας δεν τα παράτησε… Κανένας δεν έκανε πίσω και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι Πράσινοι έβαλαν την ομάδα πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον και προχώρησαν ενωμένοι σαν μια …γροθιά. 
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα στο ματς. Ήταν όμως σταθερός και έδωσε σιγουριά στην ομάδα του. Αν και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, τόσο ο Κουτρουμπής, όσο και ο Μολέντο έκαναν εξαιρετική δουλειά στα μετόπισθεν, ενώ στο αμυντικό κομμάτι βοήθησαν σημαντικά οι Μαρινάκης και Χούλτ. 
Ο Ζέκα έπαιξε σαν αρχηγός, ο Κουρμπέλης έβγαλε ποιότητα, ο σκόρερ Λουντ έκανε άριστο παιχνίδι στο τακτικό κομμάτι και ήταν – με διαφορά – ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ενώ ο Χατζηγιοβάνης είχε διάθεση, αλλά σε αρκετά σημεία φάνηκε η απειρία του. 
Τόσο ο Λέτο, όσο και ο Κλωναρίδης πάλεψαν για την ομάδα τους, ωστόσο σταδιακά βγήκε η κόπωση, ενώ κέρδος ενόψει του κρίσιμου ματς με τον ΠΑΟΚ είναι η 25λεπτη συμμετοχή του Βιγιαφάνιες. Ο Ρέις έδωσε βοήθειες στα χαφ, ενώ ο νεαρός Πίσπας μπήκε στα …βαθιά και κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.