Έναν χρόνο μπροστά η DFB

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για το γερμανικό κύπελλο, του οποίου το πρόγραμμα έχει ήδη ρυθμιστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Tην ώρα που στην Ελλάδα γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων για το ποιο θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον (κάθε) Μάιο τον τελικό του κυπέλλου, στη Γερμανία έχουν ήδη ρυθμίσει στην εντέλεια την παραμικρή λεπτομέρεια για την επόμενη διοργάνωση. Όσο παράξενο και ασυνήθιστο και αν ακούγεται, η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες για την επόμενη διοργάνωση του DFB-Pokal από την ημέρα που διεξήχθη ο τελικός της φετινής σεζόν. 
Μάλιστα, στην πλουσιότατη έκδοση του Match Programme, που μπορούσε να το προμηθευτεί ο κάθε φίλαθλος και όχι μόνο οι δημοσιογράφοι ή οι υψηλοί προσκεκλημένοι του τελικού, στην τελευταία σελίδα μπορούσε να βρει όλες τις ημερομηνίες των έξι γύρων του θεσμού. 


Όσο για την έδρα, αυτή έχει μονιμοποιηθεί από το 1985 και δεν είναι άλλο από το Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, το οποίο πάντα κάθε Μάιο φοράει τα γιορτινά του, και πιστέψτε με είναι μια πραγματική γιορτή που όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο θα πρέπει να τη ζήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. 
Οπότε μπορείτε από σήμερα κιόλας να ρυθμίσετε τα πάντα για τις 19 Μαΐου του 2018 και να επισκεφθείτε το Βερολίνο για να παρακολουθήσετε τον τελικό της διοργάνωσης. Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μην τηρηθεί κάποια ημερομηνία που έχει ήδη ανακοινωθεί και να χάσετε τα χρήματά σας ή τα εισιτήριά σας. Και μη φοβάστε, όποια ομάδα και αν υποστηρίζετε μπορείτε ελεύθερα να κυκλοφορείτε με τη φανέλα και το κασκόλ, ακόμα και ανάμεσα σε αντιπάλους. Δεν θα σας πειράξει κανένας. Το πολύ πολύ να πιείτε μια μπύρα μαζί τους. 


Το πρόγραμμα της σεζόν 2017-18

Α’ γύρος: 11-14 Αυγούστου 2017
Β’ γύρος: 24-25 Οκτωβρίου 2017
Φάση των 16: 19-20 Δεκεμβρίου 2017
Προημιτελικά: 6-7 Φεβρουαρίου 2018
Ημιτελικά: 17-18 Απριλίου 2018
Τελικός: 19 Μαΐου 2018


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.