Προσπάθεια και …ότι βγει!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη.

Δεν έφταναν τα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού, ήρθε και η είδηση – σοκ με τον… αυτο – αποκλεισμό του Ροντρίγκο Μολέντο για να δυσκολέψει ακόμα πιο πολύ η κατάσταση στο Τριφύλλι. 
Ο Βραζιλιάνος στόπερ έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, δυο ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής των Πράσινων για τη Θεσσαλονίκη και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο κρισιμότερο παιχνίδι των πλέι οφ. 
Ο ίδιος είναι ο μοναδικός που μπορεί να ρίξει …φως στο μυστήριο και να εξηγήσει κάποια στιγμή τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μείνει εκτός αποστολής για το ματς της Τούμπας. Αν οι λόγοι είναι οικογενειακοί και τόσο σοβαροί που του προκάλεσαν αναστάτωση, τότε είναι κάτι που πρέπει να γίνει σεβαστό. Αν όμως είναι μια μορφή πίεσης για να αποχωρήσει από το κλαμπ, τότε θα πρόκειται για μια κίνηση “προδοσίας” προς τους προπονητές, τους συμπαίκτες του, τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τη διοίκηση του συλλόγου. 
Με αυτά τα δεδομένα και σημαντικότατες απουσίες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του θα κάνουν την προσπάθεια τους στην Τούμπα και …ότι βγει. Με έξι παίκτες από την ακαδημία στην αποστολή, τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος τιμωρημένο και τον αρχηγό της ομάδας “λαβωμένο”, ο Παναθηναϊκός καλείται να παλέψει για τη νίκη και να …ξεφύγει οριστικά από τα “εφιαλτικά” σενάρια της τελευταίας θέσης στα πλέι οφ. 
Οι επιλογές του Ουζουνίδη για το σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ είναι περιορισμένες, ενώ στον πάγκο δεν θα υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο παιχνίδι. 
Στη θέση του τερματοφύλακα παραμένει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει μετά από απουσία τριών αγώνων ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Νίκλας Χουλτ. Ο Κουτρουμπής θα βρεθεί στο κέντρο της άμυνας με πιθανό παρτενέρ τον Ευαγγέλου, ενώ στη μεσαία γραμμή αναμένεται να βρεθούν οι Κουρμπέλης και Μαρινάκης. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρεθούν οι Λουντ και Βιγιαφάνιες και στην επίθεση οι Κλωναρίδης και Μολίνς. 
Πάντως, υπάρχει η πιθανότητα ακόμα για αλλαγή συστήματος, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο μετακίνησης του Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας. Σε αυτή την περίπτωση, είτε θα αγωνιστεί ο Ρέις στα χαφ, είτε θα …μετακομίσει στον άξονα ο Λουντ, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Χατζηγιοβάνης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.