Το σουηδικό καλοκαιρινό σίριαλ

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του μπλογκ για την Αλ Αΐν, το ενδιαφέρον της για τον σκόρερ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ και τη φημολογούμενη πρότασή της στους «πράσινους».

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ένα tweet … οπαδού της Αλ Αϊν και μια συνομιλία με ένα …φίλο του αναφορικά με τον Μάρκους Μπεργκ, δεν αποτελεί είδηση και δεν “αποκαλύπτει” πρόταση του συλλόγου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει η ενημέρωση να μεταφέρεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να μην χάνεται το μέτρο και τα …βασικά στο “κυνήγι” ενός …κλικ και ενός “αποκλειστικού”. 

Υπάρχει λοιπόν πρόταση της Αλ Αϊν για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ; Όχι και είναι απόλυτοι και ξεκάθαροι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Τουλάχιστον στα γραφεία του συλλόγου δεν υπήρξε ούτε επίσημο, ούτε ανεπίσημο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα από κάποια ομάδα και ιδιαίτερα από το κλαμπ των Η.Α.Ε. 

Θέλει η Αλ Αϊν τον Μπεργκ; Αν πιστέψουμε κάποια αραβικά δημοσιεύματα, τότε υπάρχει μια …φωτίτσα. Όμως όσοι σύλλογοι παρακολουθούν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, ξέρουν τα δεδομένα που υπάρχουν και τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του ο διεθνής Σουηδός φορ. Επομένως, μπορούν πολύ εύκολα να χτυπήσουν την πόρτα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να πουν: “ήρθαμε, δίνουμε τα 10 εκ. και αρχίζουμε τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη”, χωρίς να εχουν οι Πράσινοι το περιθώριο άρνησης. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει το μεγάλο του αστέρι και μάλιστα …κοψοχρονιά.

Παράλληλα σε αυτό το “παιχνίδι” συμμετέχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αν και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης πριν από λίγες ημέρες, δεν υπάρχει – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – σοβαρή ένδειξη ότι ο Μπεργκ έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Γιατί αν πάρει αυτή την απόφαση, τότε οι Πράσινοι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να τον μεταπείσουν. 

Έχουν συμβεί πολλά που έχουν πικράνει και απογοητεύσει τον Μπεργκ, όμως ο Σκανδιναβός στράικερ ακόμα …ζυγίζει τα δεδομένα, έχοντας και τη γνώση της κατάστασης που επικρατεί στην ποδοσφαιρική αγορά αναφορικά με το πρόσωπο του. Ξέρει καλά ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί μια ομάδα από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η οποία θα μπορέσει να πληρώσει τόσο μεγάλη ρήτρα στον Παναθηναϊκό και τους πιθανούς “κινδύνους” που υπάρχουν στο ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλο σύλλογο. 

Πάντως για άλλο ένα καλοκαίρι, βλέπουμε το ίδιο μεταγραφικό…σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μπεργκ και απομένει να φανεί αν το φινάλε θα είναι …επανάληψη των προηγούμενων σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.