Ώρα για …αλήθειες!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Για όλους όσοι γνωρίζουν τον Νίκο Λυμπερόπουλο και το δυναμικό χαρακτήρα του, αλλά και όσα συμβαίνουν τελευταία στον Παναθηναϊκό, μάλλον ήταν αναμενόμενη η παραίτηση του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο “Λύμπε” πάλεψε με τον τρόπο του για να πετύχει κάποια πράγματα στο Τριφύλλι. Όμως μπροστά του έβρισκε συνεχώς εμπόδια, τα οποία κάθε μέρα που περνούσε άρχισαν να γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα. 

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι περήφανος άνθρωπος και σε καμία περίπτωση … καρεκλοκένταυρος. Από τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση αρχίζει να …ξεφεύγει κι ότι το …καράβι στραβά αρμενίζει, πήρε τη δύσκολη – αλλά απαραίτητη για τον ίδιο – απόφαση της παραίτησης. 

Δεν είναι ένα – δύο περιστατικά, αλλά μια σειρά σημαντικών γεγονότων που οδήγησαν τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην πόρτα της εξόδου και ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στο Τριφύλλι στην παρούσα φάση. 

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να είναι παρατημένος στην …τύχη του. Εδώ και μήνες για χρήματα ακούν και χρήματα δεν βλέπουν προπονητές, παίκτες και υπάλληλοι της ΠΑΕ. Ο μοναδικός σταρ αυτής της ομάδας φεύγει για …άλλες πολιτείες για πολλούς και διάφορους λόγους (μάθαμε και επίσημα ότι τελικά θα πωληθεί ο Μπεργκ) και είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές σκέφτονται σοβαρά να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με τον Σουηδό επιθετικό. 

Υπάρχουν και …άλλα!  Οι αποδεσμεύσεις έχουν “παγώσει”, μεταγραφές δεν έχουν γίνει και η προετοιμασία του Τριφυλλιού αρχίζει σε λίγα εικοσιτετράωρα με μια …ντουζίνα παίκτες και τη μισή ομάδα Νέων στο ρόστερ! Το μοναδικό ευχάριστο μαντάτο είναι η …αντοχή του Ουζουνίδη σε αυτά τα δυνατά ταρακουνήματα. Όμως για πόσο καιρό ακόμα; 

Νομίζω ότι πλέον πρέπει να τοποθετηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος και να μιλήσει ανοικτά προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού που αγωνιά για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας. Να πει αλήθειες – όσο σκληρή και αν είναι η πραγματικότητα –  για το σχέδιο του για το κλαμπ, αλλά και για τις προθέσεις που έχει για το σύλλογο. 

Μια ανακοίνωση, η οποία κάνει λόγο για “υγιή και βιώσιμο Παναθηναϊκό” και για “μια ομάδα νέων σε ηλικία παικτών που θα πλαισιώνονται από κάποιους εμπειρότερους” δεν αρκεί για να καλύψει το κενό και να ξεκαθαρίσει το “θολό τοπίο”. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.