Ζητείται …αντί – Λεντέσμα

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την απουσία του Κριστιάν Λεντέσμα από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, στην οποία οι «πράσινοι» χρειάζονται μόνο τη νίκη.

Η προσπάθεια έγινε στο Βέλγιο, ο βαθμός της ισοπαλίας αφήνει τους Πράσινους με …γλυκόπικρη γεύση, όμως το σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε πως έχει …δυνατό παλμό και οφείλει να συνεχίσει στη Βέροια από εκεί που …σταμάτησε στο “Μορίς Ντουφράν”. 

Μετά την κάκιστη εμφάνιση στο ματς με την Ξάνθη, ο Στραματσόνι και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν χαρακτήρα στο απαιτητικό παιχνίδι με τη Σταντάρ και ένα δείγμα των δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα, ωστόσο τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν “φρενάρουν” τους Πράσινους και …πονοκεφαλιάζουν τον Ιταλό τεχνικό. 

Ο Παναθηναϊκός έδειξε και στη Λιέγη ότι …μπορεί και χωρίς τον Μπεργκ, αν και ο Σουηδός είναι υπερπολύτιμος για την επίθεση. Όμως δεν ξέρω αν η μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού θα αντέξει δίχως δύο βασικά “γρανάζια” αυτής της “μηχανής”. Ο Ζέκα είναι τα …”πνευμόνια” του Τριφυλλιού και ο Λεντέσμα το “μυαλό”, ωστόσο οι Πράσινοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών τους στη Βέροια και ο Στραματσόνι καλείται να καλύψει ένα κενό που φαντάζει …μεγάλο.

Αν για την περίπτωση του Ζέκα, υπάρχει η λύση του δυναμικού Γουακάσο και των Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή και Ρέις, για τη θέση που θα αφήσει κενή ο Λεντέσμα μάλλον δεν ισχύει το …ουδείς αναντικατάστατος. Μεγάλο κομμάτι του τακτικού πλάνου του τεχνικού των Πράσινων βασίζεται πάνω στην ικανότητα που έχει ο Αργεντινός playmaker στο …μοίρασμα το παιχνιδιού και τούτη τη φορά θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το plan b. Είτε αυτό αφορά την οπισθοχώρηση του Βιγιαφάνιες στην “καρδιά” της μεσαίας γραμμής, είτε κάποια άλλη λύση από τα χαφ του Τριφυλλιού.

Οι τρεις χαμένοι βαθμοί στο παιχνίδι με την Ξάνθη, έβαλαν …δύσκολα στον Παναθηναϊκό και πλέον η νίκη μοιάζει με …μονόδρομος για το Τριφύλλι στη Βέροια. Αν και είναι ακόμα αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα, οι Πράσινοι δεν έχουν πολλά περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες σε παιχνίδια που ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουν και η αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια είναι ένας αγώνας …must win.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.