Αυτά δεν γίνονται!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νέα απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στη Βέροια, μετά την ισοπαλία 1-1 με την τοπική ομάδα.

Ούτε ο πιο τρελός …σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη του αγώνα στη Βέροια, αν άρχιζε να γράφει την ιστορία του στην …ανάπαυλα του ημιχρόνου.  Ο Παναθηναϊκός ήταν για 45 λεπτά “κυρίαρχος” στο παιχνίδι, έβαλε ένα γκολ και έχασε μια …ντουζίνα ευκαιρίες και όλα έδειχναν ότι οι Πράσινοι είχαν στο …τσεπάκι τους τη νίκη. Όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να θεωρείς κάτι δεδομένο και ΤΙΠΟΤΑ δεν τελειώνει προτού ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά…

Οι Πράσινοι μάλλον θα πίστεψαν ότι η εξαιρετική τους παράσταση στο πρώτο ημίχρονο (το καλύτερο τους στο πρωτάθλημα), θα αρκούσε για να φύγουν από τη Βέροια με τους τρεις βαθμούς. Όμως λογάριαζαν χωρίς τους …γηπεδούχους. Όσο περνούσε η ώρα, ο Παναθηναϊκός έχανε μέτρα στο γήπεδο, ενώ μετά το 70ο λεπτό ήταν εμφανής η κόπωση στο Τριφύλλι. Έλειψαν η “φρεσκάδα”, τα τρεξίματα και οι σωστές αποφάσεις από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και από τη στιγμή που οι Πράσινοι έδωσαν το δικαίωμα στη Βέροια να παραμείνει “ζωντανή” στο παιχνίδι, το …πλήρωσαν. 

Όπως είπε και ο Στραματσόνι, αυτή η ισοπαλία είναι σαν ήττα για τον Παναθηναϊκό. Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στο πρωτάθλημα και οι τέσσερις βαθμοί που χωρίζουν πλέον το Τριφύλλι από την κορυφή φαντάζουν ήδη πολλοί… 

Ο Στραματσόνι πιστώνεται τον τακτικό …αιφνιδιασμό του πρώτου ημιχρόνου, τον έξυπνο τρόπο που παρέταξε την ομάδα του και το – αρχικό – καλό διάβασμα του αντιπάλου, όμως χρεώνεται και την καθίζηση των Πράσινων στο δεύτερο μέρος. Ο Ιταλός δεν βοήθησε με τις αλλαγές του, ενώ και στο τακτικό κομμάτι δεν άλλαξε κάτι όταν έβλεπε την ομάδα του να “ξεμένει” από δυνάμεις. Παράλληλα είναι σημαντικό θέμα το γεγονός ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού εμφανίζουν σημάδια κόπωσης τόσο νωρίς στη σεζόν και τουλάχιστον ανησυχητικό ότι σε άλλο ένα παιχνίδι είχαν …αδειάσει οι “μπαταρίες” στο τελευταίο ημίωρο. 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε παίκτης που να υστέρησε και στο δεύτερο ελάχιστοι που έμειναν στο ίδιο επίπεδο. Μολέντο, Κουτρουμπής και Μπεργκ ξεχώρισαν στο 90λεπτο, ενώ ο Ιμπάρμπο ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ – και …μοιραίος – για 45 λεπτά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο …χάθηκε από το παιχνίδι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.