Το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των τελευταίων ματς.

Θα συμφωνήσω με όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή, αναφορικά με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια. Μια ομάδα έχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα όταν δεν δημιουργεί ευκαιρίες και όχι όταν δημιουργεί, αλλά δεν σκοράρει. 

Όμως εξίσου σημαντικό είναι το πρόβλημα όταν μια ομάδα δεν πετυχαίνει και τα αποτελέσματα που θέλει, γιατί κανένας δεν κέρδισε παιχνίδια και τίτλους με τις …χαμένες ευκαιρίες.

Λείπει το εύκολο γκολ από το Τριφύλλι στους τελευταίους αγώνες. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε από τη Λεωφόρο με τους βαθμούς της νίκης στο ματς με τον Ηρακλή. 

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών δεν …έκλεισε στη Βέροια και οι φίλοι του Παναθηναϊκού είδαν και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον “Γηραιό” το ίδιο …έργο. Οι Πράσινοι είχαν τον έλεγχο στον αγώνα, πίεσαν τον αντίπαλο, δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές και τις …πέταξαν. 

Ούτε ατυχία είναι, ούτε σύμπτωση όταν κάτι επαναλαμβάνεται και ο Παναθηναϊκός πρέπει να σταματήσει να περιμένει τα …πάντα από τον Μπεργκ. 

Το μοναδικό κέρδος για το Τριφύλλι από το ματς με τον Ηρακλή ήταν ο Θοδωρής Μίγγος. Ο 18χρονος κεντρικός χαφ είχε τον απαραίτητο ποδοσφαιρικό “τσαμπουκά” στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έδειξε ότι υπάρχει …μέλλον με την καλή του παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Απογοητευτική ήταν – και πάλι – η εμφάνιση του Χουχούμη, ενώ τόσο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, όσο και η αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τους – άτολμους επιθετικά- φιλοξενούμενους. “Συγκρατημένο” παιχνίδι από τον Ρέις που έδειξε ότι δεν αισθάνεται πολύ …άνετα στη μεσαία γραμμή, σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Βιγιαφάνιες, ενώ ο Εμποκού πήρε τη φανέλα βασικού που τόσο ήθελε και δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του. 

Ο Ρινάλντι ήταν ιδιαίτερα κινητικός, μέσα στις φάσεις και “πρωταγωνιστής” σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά στα τελειώματα φάσεων, ενώ κορυφαίος – και με διαφορά – ήταν ο Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός ήταν …παντού στην επίθεση, έτρεξε πολύ και δημιούργησε …”πονοκέφαλο” στην άμυνα του Ηρακλή, ωστόσο – σε άλλο ένα ματς- ήταν επιπόλαιος σε κάποιες περιπτώσεις. 

Μόνο οι νίκες και τα γκολ μπορούν να “γιατρέψουν” την …πληγωμένη ψυχολογία του Τριφυλλιού. Ο Στραματσόνι και – κυρίως – οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν από τα λάθη τους και να βρουν ξανά το σωστό δρόμο. 

Το παιχνίδι Κυπέλλου πέρασε και οι δύο χαμένοι βαθμοί μπορούν να …αναπληρωθούν στη συνέχεια, όμως το πρωτάθλημα είναι μια διαφορετική υπόθεση. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η …ρεβάνς με τον Ηρακλή την Κυριακή αποκτά ιδιαίτερη σημασία και η νίκη είναι πλέον …ανάγκη για το Τριφύλλι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.