“Έσπασε” η …γκαντεμιά!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή και την γκαντεμιά, που έλαβε τέλος για τους «πράσινους».

Μετά από μια περίοδο “κακοδαιμονίας”, πολλών χαμένων ευκαιριών και τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο για να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο. 

Το …ρεσιτάλ αστοχίας συνεχίστηκε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όμως ο Λέτο έδιωξε μακριά τη …γκαντεμιά και μετά το γκολ του Αργεντινού, όλα έγιναν πιο εύκολα για τους Πράσινους. 

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο και το …μονότερμα του Παναθηναϊκού τελικά απέδωσε …βαθμούς για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι. Απέναντι σε μια ομάδα που είχε στο μυαλό της – στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα – πως θα αμυνθεί σωστά, οι παίκτες του Τριφυλλιού είχαν υπομονή, καλή κυκλοφορία μπάλας και γρήγορο ρυθμό. Με σχετική ευκολία, οι Πράσινοι έφτασαν αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, όμως τα …χάλαγαν στην τελική προσπάθεια. 

Το θετικό είναι ότι ο Στραματσόνι και οι παίκτες του δεν πέταξαν …λευκή πετσέτα, αλλά συνέχισαν την προσπάθεια τους και τελικά πέτυχαν το στόχο νίκης, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ηρακλή, αλλά και τον μεγαλύτερο τους αντίπαλο, που είναι ο …κακός τους εαυτός. 

Ο Στιλ και αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού είχαν λίγη δουλειά στο ματς και πιάστηκαν …κοιμώμενοι μονάχα μια φορά. 

Ο Κουτρουμπής ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ένας από τους διακριθέντες και βοήθησε την ομάδα του τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στην επιθετική ανάπτυξη. Μπόλικο άγχος και αρκετά αβίαστα λάθη από τον Ιβανόφ, ο Μέστο ήταν θετικός στη δεξιά πλευρά, ενώ ο Χουχούμης ήταν σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τα …δεκάδες μέτρα κενού χώρου που είχε στην πτέρυγα του και βοήθησε ελάχιστα την ομάδα του στην επίθεση. 

Μετρημένη εμφάνιση και πολλές κερδισμένες “μονομαχίες” από τον Ρέις στο κέντρο, Λουντ και Γουακάσο έδωσαν αρκετή ενέργεια στην ομάδα τους, ο Βιγιαφάνιες ήταν δραστήριος, ενώ Μπεργκ και Λέτο συνεργάστηκαν αρμονικά στην επίθεση και ήταν μόνιμη …απειλή για την άμυνα του Ηρακλή. 

Τούτη τη φορά, ο Εμποκού είχε θετική παρουσία και πέτυχε το γκολ που έψαχνε από την αρχή της σεζόν, ο Ιμπάρμπο έδωσε “φρεσκάδα” στην επίθεση του Τριφυλλιού και κράτησε μπάλα όταν χρειάστηκε, ενώ μήνυμα ελπίδας για το μέλλον ήταν η ολιγόλεπτη – παρθενική- συμμετοχή του 18χρονου Θοδωρή Μίγγου στο πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.