Όταν οι επιθυμίες του Χάσι γίνονται πραγματικότητα

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις επιθυμίες του Μπέσνικ Χάσι, όσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ των «ερυθρολεύκων», τις οποίες κάνει πραγματικότητα η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Πραγματικά, ότι ζητάει ο Μπέσνικ Χάσι, η διοίκηση του Ολυμπιακού σπεύδει να ικανοποιήσει την επιθυμία του. Αν και οποιοσδήποτε προπονητής να ήταν στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων», πάλι το ίδιο θα έκαναν οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά. Τα λάθη της περσινής περιόδου είχαν εντοπιστεί, όπως και οι αδυναμίες στο ρόστερ. Έτσι, η μεταγραφική ενίσχυση γίνεται γρήγορα και με εντυπωσιακό τρόπο. Κάτι για το οποίο είχαν δεσμευθεί οι “Πειραιώτες”.
        
«Μέρα παρά μέρα» ο Ολυμπιακός προχωράει σε αγορές παικτών οι οποίοι έχουν όλες τις δυνατότητες για να ανταποκριθούν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας. Άλλωστε, αρκεί να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό των τεσσάρων τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, ώστε να συμφωνήσει πως στο Λιμάνι ρίχνουν «άγκυρα» ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.
        
Ο Εμενίκε, ο Καρσελά, ο Οφόε και ο Ταχτσίδης, δηλαδή τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, είναι ποδοσφαιριστές για ειδικές καταστάσεις, όπως τα καλοκαιρινά ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αυτό είναι το πρώτο στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Χάσι. Και οι ιθύνοντες της πειραϊκής εταιρίας κάνουν τα πάντα προκειμένου να έχει τη φαρέτρα του γεμάτη για τις μάχες που πλησιάζουν.
        
Η αλήθεια είναι πως στην παρούσα φάση, η φαρέτρα ξεχειλίζει, αφού 26 παίκτες ήρθαν στο Γκενκ, 29 είναι πλέον στη διάθεση του Χάσι. Και με τον στόπερ που πλησιάζει, θα φθάσουμε στον αριθμό 30. Επομένως, στο τέλος της εβδομάδας, όταν με το καλό επιστρέψουμε στην Ελλάδα, θα πρέπει ο τεχνικός του Ολυμπιακού να κόψει τρεις έως τέσσερις ποδοσφαιριστές. Έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να δουλεύει με 26 παίκτες.

Θυμίζουμε πως πολλούς περισσότερους άφησε εκτός πλάνων του μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο Ζέεφελντ: τους Βιάνα, Μπουχαλάκη, , Κασάμι, Γιαννιώτα, Ρισβάνη, Βέργο, ενώ στην ομάδα νέων επέστρεψαν οι Μεγαρίτης, Τόλι, Ντουμάνης και Βρουσάι. Οι επόμενες προπονήσεις και τα φιλικά με την Αλκμααρ και την Λόκερεν θα διαμορφώσουν το ρόστερ των προκριματικών. Δε θα πούμε, όμως και της νέας σεζόν, αφού έχουμε μπροστά μας κάτι λιγότερο από δύο μήνες για μεταγραφές. Διάστημα πολύ μεγάλο, όπου οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.