Νίκη-θησαυρός…

Αυτός ήταν...Παναθηναϊκός! Ελκυστικός, αποφασιστικός, με θέληση και πάθος, αποδεικνύοντας πως η καρδιά του Πρωταθλητή χτυπά δυνατά...

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πιστά το πλάνο νίκης του Φερέιρα, απέφυγαν τα λάθη που στοίχισαν πολλάκις στο “τριφύλλι” την εφετινή χρονιά, είχαν “καθαρό” μυαλό στις αποφάσεις τους, φαντασία στο παιχνίδι τους και έντονη παρουσία στο επιθετικό κομμάτι, δείχνοντας διάθεση και πείσμα για να φύγουν νικητές από τα Πηγάδια.

Ηγετική παρουσία από τον MVP Κώστα Κατσουράνη στο χώρο του κέντρου, έχοντας στο πλευρό του τον ορεξάτο αρχισκόρερ της ομάδας Τζιμπρίλ Σισέ, τον κεφάτο Σεμπάστιαν Λέτο, το…αόρατο τείχος Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον …κάπταιν της αμυντικής γραμμής Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν να φύγουν από την Ξανθη με τρεις βαθμούς που μοιάζουν υπερπολύτιμοι τη δεδομένη χρονική στιγμή και η σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια φαίνεται πως έχει …πολλαπλά οφέλη για την ομάδα.

Η νίκη είναι σαν… βάλσαμο και βοηθά στην επούλωση “πληγών” που ήταν ανοικτές, η εμφάνιση των παικτών του “τριφυλλιού” ήταν πειστική, το ψυχολογικό όφελος από την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι σημαντικό και δίνει την απαραίτητη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια, ενώ την ίδια στιγμή οι “πράσινοι” παραμένουν “ζωντανοί” στην υπόθεση-τίτλος.

Η νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη μοιάζει με θησαυρός και είναι η ευκαιρία που ζητούσαν οι Πράσινοι για μια καινούργια αρχή στο πρωτάθλημα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.