Αισιόδοξα μηνύματα...

Θετικά είναι τα μηνύματα μετά τη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και απ' ότι φαίνεται υπάρχει... φως στο τούνελ.
Δημοσίευση: 20/01/2011 - 23:01

Ο Γιώργος Νίκας έκανε λόγο για «Παναθηναϊκή ομοψυχία» και η αλήθεια είναι πως οι μέτοχοι της ΠΑΕ, προσπάθησαν σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το "τριφύλλι" να βρουν λύση στο διοικητικό γρίφο με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Γόντικας -τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν- θα τρέχει πλέον τα ζητήματα των Πρασίνων ως προεδρεύων αντιπρόεδρος και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως θα έχει δίπλα του- ως μέλη της διοικούσας επιτροπής- δυο μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Και ο Αδαμάντιος Πολέμης και ο Γιώργος Νίκας είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τους "πράσινους", ενώ ο κ. Πολέμης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει -υπό προϋποθέσεις- την προεδρία του συλλόγου μετά το τέλος της εφετινής σεζόν.

Παράλληλα και ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε παρών ως μέτοχος και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης- αν και επιμένει να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης του 30% των μετοχών -βοήθησε σημαντικά με την απόφαση του να ορίσει τα μέλη που απαιτούνται για να συγκροτηθεί σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Πράσινοι ενωμένοι προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα και να οδηγήσουν το... καράβι σε γαλήνια νερά.

Τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί, είναι δεδομένο πως χρειάζεται οριστική λύση στο διοικητικό πρόβλημα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βγει από το αδιέξοδο, ωστόσο οι αχτίδες αισιοδοξίας που... αχνοφαίνονται αρχίζουν να ζεσταίνουν τους "πράσινους"...