Ο τίτλος απομακρύνεται επικίνδυνα…

Τα περιθώρια πλέον στενεύουν για τον Παναθηναϊκό μετά το νέο στραβοπάτημα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και την απώλεια δυο υπερπολύτιμων βαθμών... Η απόσταση από την κορυφή της Super League μεγάλωσε και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί από το "τριφύλλι".

Η υπόθεση τίτλος γίνεται πια… γρίφος για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τους παίκτες του, που καλούνται στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος, να βρουν τη σωστή απάντηση.

Η αργοπορημένη αντίδραση των “πρασίνων” στον αγώνα με τον Πανιώνιο- πετώντας ένα ημίχρονο στα… σκουπίδια- στοίχισε στον Παναθηναϊκό και αυτοί οι δυο βαθμοί που χάθηκαν στην Νέα Σμύρνη, κοστίζουν στην ομάδα.

Τι δεν πήγε καλά για τους “πράσινους” στη Νέα Σμύρνη; Σχεδόν… τίποτα μέχρι και το πεντηκοστό λεπτό, αφού οι παίκτες του “τριφυλλιού”, άργησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να… φρενάρουν το ρυθμό των φορτσάτων γηπεδούχων.

Ευκαιρίες για γκολ υπήρξαν και αν οι “πράσινοι” ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση, ίσως έφευγαν με τους βαθμούς της νίκης… Όμως τα ίσως και τα  αν δεν παίζουν μπάλα. Η ουσία μετράει στο ποδόσφαιρο και το -7 από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, φέρνει το Τριφύλλι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Στη μικρή λίστα των θετικών από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης μπαίνει η αντίδραση των Πρασίνων μετά το γκολ του Μήτρογλου και η προσπάθεια να ανατρέψουν το παιχνίδι, όμως το αρνητικό της απώλειας βαθμών αφήνει πικρή γεύση και προκαλεί προβληματισμό στο “τριφύλλι”.

Ο τίτλος δεν χάθηκε, όμως απομακρύνθηκε… επικίνδυνα και πλέον οι “πράσινοι” -ελπίζοντας σε στραβοπατήματα του «αιωνίου» αντιπάλου- γνωρίζουν πως θα χρειαστεί να υπερβάλλουν εαυτούς για να αγγίξουν το αγωνιστικό θαύμα… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.