Αποστολή νίκης…

Ένα ματς που θα κρίνει πολλά... Ενενήντα λεπτά που μοιάζουν με το τελευταίο χαρτί τίτλου για τον Παναθηναϊκό... Το ντέρμπι «αιωνίων» είναι η ευκαιρία που ζητούσαν οι Πράσινοι για να μειώσουν τη βαθμολογική διαφορά από τους «ερυθρόλευκους» και να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι τίτλου... Και αυτή την ευκαιρία δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι παίκτες του...

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ζήσει για πρώτη φορά το ελληνικό “classico”, ωστόσο έχει φροντίσει να μάθει… πολλά για αυτή την σημαντική αναμέτρηση και ετοιμάζει την ομάδα του για αποστολή νίκης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ψυχολογία των ντέρμπι είναι πάντα… ιδιαίτερη. Πολλές φορές δεν παίζει ρόλο η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων… Το πάθος μπαίνει μπροστά, η θέληση και η αποφασιστικότητα, το ειδικό βάρος των αστεριών των δυο ομάδων…  Αλλωστε τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες… Και οι δυο ομάδες είναι γεμάτες σταρ που …ζουν και αναπνέουν για τέτοια παιχνίδια.

Οι βαθμοί της νίκης για το Τριφύλλι, είναι κάτι παραπάνω από… αναγκαίοι, αφού πιθανή βαθμολογική απώλεια, θα μοιάζει με απώλεια του τρανού στόχου πρωταθλήματος.
Οι Πράσινοι πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή, βρίσκονται σε ανοδική πορεία, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, προέρχονται από… σερί σημαντικών νικών και η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» είναι ο τελευταίος σταθμός μιας ιδιαίτερα επίπονης διαδρομής…

Ένα… βήμα μακριά από τη γραμμή του τερματισμού αυτού του… μαραθωνίου ντέρμπι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και το… σπριντ είναι απαραίτητο για τους παίκτες του Ζεσουάλντο Φερέιρα στα τελευταία μέτρα.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.