Στην Αφρική αναφωνούν: Γίναμε Ελλάδα!

Οι φράσεις "γίναμε Αφρική" και "αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα" ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Στερούνται κάθε ορθής και μεταφορικής μετάφρασης και πλέον τα πράγματα είναι κυριολεκτικά εντελώς αντίθετα. Μπορούν κάλλιστα στην Αφρική όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά να αναφωνούν "Γίναμε Ελλάδα"!

Οι σουρεαλιστικές σκηνές που ξεκίνησαν από το μεσημέρι του Σαββάτου σε Ζωγράφου και Λεωφόρο Αλεξάνδρας, συνεχίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, γιγαντώθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης εντός γηπέδου και έφτασαν στην κορύφωση τους τη λήξη του τελικού.

Εκεί που ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι έτρεξε σαν άλλος braveheart να τα βάλει με δεκάδες οπαδούς που σημάδευαν με στιλό φωτοβολίδας τις οικογένειες των παικτών του Ατρόμητου. Εκεί που ο Σφακιανάκης τραβούσε έναν ματατζή επιδεικνύοντας του τί θα έπρεπε να κάνει και δεν έκανε ενώ παράλληλα έντρομος έψαχνε να βρει τη γυναίκα του. Εκεί που ο Καραλής και ο Σκόνδρας παίρνοντας τον ρόλο των ματ έπαιξαν ξύλο με τους μάγκες με τις κουκούλες. Εκεί που ο Βαζέχα πήρε την οικογένεια του και την παρέα του από το ημίχρονο και αποχώρησε από το ΟΑΚΑ αηδιασμένος και υποψιασμένος για τη συνέχεια. Εκεί που ο Καμαρά με απλανές βλέμμα στα αποδυτήρια αναπολούσε την Σενεγάλη. Όταν δε έμαθε ότι στην Ελλάδα η φράση “Γίναμε Αφρική” έχει πέραση έβαλε τα γέλια!

Τί κρίμα που ο δαρμένος Τάσος Κάκος ξεκίνησε μια τέτοια παρωδία! Δυστυχώς το κακό πρέπει να το χτυπάς εν τη γενέσει του. Τα όσα έγιναν θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί μόνο αν ο “ξυπόλητος άρχων” του τελικού δεν σφύριζε την έναρξη του μέχρι κι ο τελευταίος οπαδός να γυρίσει στην εξέδρα. Ή αν ο Νεμπεγλέρας με τον Λυμπερόπουλο συμφωνούσαν να μπουν στα αποδυτήρια φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα. Ή έστω αν ο Κάκος διέκοπτε το παιχνίδι μετά το 65′ όταν πάνω από δύο χιλιάδες άτομα ξεκίνησαν να σουλατσάρουν στο στίβο του ξέφραγου αμπελιού.

Ήταν η στιγμή που ο Ατρόμητος προσπαθούσε να επιτεθεί σε μία άμυνα δύο χιλιάδων ανθρώπων, καθώς τόσοι περίπου βρίσκονταν πίσω από την εστία του Σάχα. Απλά φανταστείτε τί θα είχε συμβεί αν ισοφάριζε ο Ατρόμητος. Κάτι που σαν έκφραση έχει ακουστεί μέρες πριν. Το γνώριζαν όλοι και κανείς δεν επιλήφθηκε!

Κι όμως η μοναδική Συγγνώμη που ακούστηκε ήταν από τον Μαρσέλο Σαρμιέντο! Ο οποίος πηγαίνοντας στο σημείο που βρισκόταν η δύο χρονών κόρη του με την γυναίκα του γρονθοκόπησε έναν οπαδό και και το έφερε βαρέως!

Όχι κύριε Σαρμιέντο δεν τη δεχόμαστε τη συγγνώμη σας…
Γιατί δεν έπρεπε να τη ζητήσετε καν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.