Πίσω απ’ την κάμερα

Δίχως άλλο, ήταν μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία η προετοιμασία και το γύρισμα της δίωρης ανασκόπησης του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τους προβολείς ανοικτούς και τις κερκίδες άδειες, είχαμε τη δυνατότητα να ξετυλίξουμε το κουβάρι της Σούπερ Λίγκας της περιόδου 2010-11 μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Την εκπομπή της ανασκόπησης την απολαύσατε τη Δευτέρα το βράδυ απ’ το novasports 2.

Πριν ανοίξουν οι κάμερες, αλλά και μετά το τέλος του γυρίσματος, επιβεβαιώσαμε από κοντά, όλα όσα μαθαίναμε απ’ το ρεπορτάζ που κάναμε στη διάρκεια της περιόδου, σχετικά με το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια του Ρέντη. Όταν ο Ιμπαγάσα διασταυρώθηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στους διαδρόμους του φαληρικού γηπέδου, ο έμπειρος μέσος έσπευσε να αποθεώσει τον διεθνή αμυντικό: «Είσαι μεγάλος. Όχι, είσαι τεράστιος», είπε χαρακτηριστικά ο «Κάνιο».

Ο πάντα σεμνός Αβραάμ Παπαδόπουλος έσπευσε ν’ ανταποδώσει τις φιλοφρονήσεις. Αλλά κάπου εκεί μπήκαμε στη μέση, ενημερώνοντας και τους δύο πως ο προπονητής τους, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια του γυρίσματος πως κατά τη γνώμη του ο Παπαδόπουλος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Ισπανός τεχνικός είχε φέρει στο γήπεδο τη φωτογραφική του μηχανή. Ήταν απόλυτα συνεργάσιμος στη διάρκεια του γυρίσματος, προκειμένου να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους συνδρομητές της nova. Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη με τον συνάδελφο Γιώργο Λιώρη, μας παρακάλεσε να περιμένουμε για λίγο.

Πήρε τη φωτογραφική μηχανή και απ’ τον δεύτερο όροφο του φαληρικού γηπέδου, άρχισε να φωτογραφίζει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ήθελε να προλάβει το φως του ήλιου, καθώς η δύση πλησίαζε. Όταν τελείωσε, ένα πλατύ χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του. Επέστρεψε στο χώρο του γυρίσματος της συνέντευξης, εκεί στο εστιατόριο του φαληρικού γηπέδου, έτοιμος ν’ απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του τεθεί. Όπερ και εγένετο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.