Οι «ελληνικοί» στόχοι του Ολυμπιακού

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ουδέποτε έκρυψαν την εκτίμησή τους για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης και ο Αμπντούν της Καβάλας. Ωστόσο, υπάρχει σημαντική απόσταση ανάμεσα στη δημοσιοποίηση κολακευτικών σχολίων για έναν παίκτη και την έναρξη της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την απόκτησή του.

Το τονίζουμε τούτο διότι ο Ολυμπιακός τώρα ξεκαθαρίζει τους μεταγραφικούς του στόχους. Και κυρίως, διότι τα στελέχη του τα οποία είναι επιφορτισμένα με τις αγοροπωλησίες του καλοκαιριού, ψάχνουν για την καλύτερη λύση σε κάθε θέση όπου κατόπιν εισηγήσεως του Ερνέστο Βαλβέρδε, υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης.
Μ’ άλλα λόγια, ο Αμπντούν φαντάζει ως μία εξαιρετική περίπτωση για τα άκρα της μεσαίας γραμμής. Αλλά επειδή στην πορεία προκύπτει καλύτερη επιλογή απ’ την αγορά του εξωτερικού, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών δικαιολογημένα παίρνουν το βλέμμα τους απ’ τον προικισμένο ποδοσφαιριστής της Καβάλας.
Υπάρχει και μία άλλη παράμετρος την οποία θα πρέπει να έχετε κατά νου. Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη διαθέτει οικονομική ρευστότητα και παράλληλα έχει δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες εργασίας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Τα στοιχεία αυτά τα λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τόσο οι ομάδες οι οποίες είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν σε πωλήσεις περιουσιακών τους στοιχείων, όσο και οι υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Έτσι, οδηγούμαστε στο λογικό συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο στην Ελλάδα σε όποια μεταγραφική υπόθεση ενδιαφερθεί ουσιαστικά.
Εν κατακλείδι, η δημοσιοποίηση κολακευτικών σχολίων για έναν ποδοσφαιριστή ομάδας της Σούπερ Λίγκας, δε σημαίνει την αυτόματη έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξή του στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Να το έχετε κατά νου τώρα που πλησιάζει η ώρα για τις πρώτες αγορές στην καλοκαιρινή περίοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.