Επέλεξε την απομόνωση…

Παρά τις περί αντιθέτου προσδοκίες καμία, απολύτως εξέλιξη δε σημειώθηκε στην προοπτική επιστροφής του Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ. Ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος απέφυγε να πει το παραμικρό στα ΜΜΕ το βράδυ του Σαββάτου, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά είχε μια σημαντική συνάντηση αναφορικά με το μέλλον του. Το με ποιόν είχε αυτή την συνάντηση δεν έχει ξεκαθαριστεί καθώς τα σημαντικότερα στελέχη του εξίσου ενδιαφερόμενου Παναθηναϊκού βρίσκονταν εκτός για το Σαββατοκύριακο, γεγονός που αναγκάζει την πλειοψηφία να εικάσει πως η συνάντηση αυτή έγινε με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, έχοντας πάντα σαν θέμα συζήτησης το μέλλον του. Όμως σε καμία περίπτωση δεν ενημέρωσε τις ενδιαφερόμενες πλευρές και δη τον Θόδωρο Ζαγοράκη για την τελική του απόφαση στη νέα πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη δια ζώσης ο πρόεδρος του «Δικεφάλου».

Γενικότερα ο πρώην τεχνικός διευθυντής – και όχι μόνο – του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικά προβληματισμένος για το επόμενο βήμα της καριέρας του κι ως επιβεβαίωση αυτής της κατάστασης καθ’ όλη τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας περιόρισε στο ελάχιστο την επικοινωνία ακόμη και με το στενό του περιβάλλον.

Το πρωί αναχώρησε με την Εθνική για τις ΗΠΑ αναβάλλοντας ουσιαστικά τις εξελίξεις για την επιστροφή του, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος όμως πως η πρόταση του «Δικεφάλου» θα παραμείνει στο τραπέζι μέχρι τότε. Το σίγουρο για τον ίδιο είναι πως εξασφάλισε ένα τριήμερο “απομόνωσης” για να ζυγίσει όλες τις παραμέτρους και να λάβει την οριστική του απόφαση, που όποια και αν συνθέτει ένα σημαντικότατο σταυροδρόμι στην καριέρα του. Από την πλευρά των διοικούντων έγινε το σημαντικό βήμα επαναπροσέγγισης και του ζητήθηκε μια οριστική απάντηση εντός του Σαββατοκύριακου. Την Παρασκευή του μεταφέρθηκε το κλίμα που υπάρχει και στις τάξεις των φιλάθλων, σε συνάντηση η οποία έγινε ανάμεσα στον ίδιο και μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Καραϊσκάκη.

Εντούτοις από την πλευρά του δε δόθηκε το παραμικρό στοιχείο θετικής ή αρνητικής ανταπόκρισης αφήνοντας τους πάντες στο … «σκοτάδι». Στον ΠΑΟΚ αποφεύγουν να τοποθετηθούν επί του θέματος, δεν πέφτουν στην παγίδα των προβλέψεων εμπιστευόμενοι και περιμένοντας τον άνθρωπο που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από κάθε άλλον, μια και πρόκειται για τον πλέον στενό συνεργάτη του επικεφαλής της σημερινής ομάδας μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι. Πάντως, στη Μικράς Ασίας μετρούν ήδη … απώλειες από την τροπή των πραγμάτων στο συγκεκριμένο θέμα αλλά περισσότερα πράγματα επ’ αυτού θα πούμε τις επόμενες ημέρες αφού πρώτα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Τίποτα ωστόσο δε σταματά τις εξελίξεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έχοντας συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη για το ταξίδι και τις επαφές του τελευταίου άναψε το «πράσινο φως» για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Λάζλο Μπόλονι. Συγκεκριμένα, ειδοποιήθηκε ο εκπρόσωπος του Ρουμάνου τεχνικού για να έρθει μαζί με τον πολύπειρο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη και η προοπτική συνεργασίας των δυο να μπει στην τελική της ευθεία, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών 48 ωρών.

Παράλληλα, με απόλυτη μυστικότητα κινείται ήδη ο ΠΑΟΚ γύρω από μεταγραφικούς στόχους. Πολλά ονόματα ακούγονται – γράφονται αλλά ελάχιστα από αυτά βρίσκονται στην πραγματική λίστα της ομάδας. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι λίγες και σημαντικές. Κατά συνέπεια πρέπει να περιοριστεί το όποιο ρίσκο, ενώ σε καμία περίπτωση οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δε θα μπουν σε διαδικασίες … πλειστηριασμού για οποιονδήποτε, όσο καίριο ρόλο κι αν προγραμματικά είχε στο σύνολο της προσεχούς σεζόν. Εκτός όλων των άλλων, αύριο θα πραγματοποιηθεί η σημαντικότατη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. κι υποχρέωση των φίλων του συλλόγου είναι να βρίσκονται εκεί (19.00, GRAND HOTEL PALACE (Mοναστηρίου 305-307).

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.