Ευχαριστώ τον Θεό του τένις

Την ώρα κατά την οποία η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τις συγκλονιστικές εξελίξεις που αφορούν στο χώρο του ποδοσφαίρου μας, εμείς ανοίγουμε παράθυρο στον κόσμο. Αλλάζουμε σπορ μέσα απ' τις πολύωρες μεταδόσεις της nova απ' το Wimbledon και φέρνουμε στην επιφάνεια τις αξίες του πρωταθλητισμού.

Βρίσκουμε διέξοδο στο κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο, που τούτες τις ημέρες αποτελεί τη μοναδική αθλητική διοργάνωση η οποία προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον σε όλον τον κόσμο. Ευχαριστώ τον Θεό του τένις για τις ιδιαίτερες στιγμές που μας προσφέρει.

Θα μας επιτρέψετε να σταθούμε σ’ ένα δικό μας παιδί, τη Λένα Δανιηλίδου, Τον Μάρτιο του 2008, κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Μαϊάμι, το γόνατό της έγινε «σμπαράλια». Έμεινε τέσσερις μήνες εκτός δράσης. Τότε, πολλοί υποστήριξαν πως δε θα έπαιζε ξανά τένις σε υψηλό επίπεδο.

Λογάριασαν δίχως την Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία επί μία δεκαετία κοσμεί με την παρουσία της το χώρο του αθλητισμού, κάνοντας περήφανους τους συμπατριώτες μας ανά την υφήλιο. Παρεμπιπτόντως, το γεγονός πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο για τόσα πολλά χρόνια, ενώ προέρχεται από μία χώρα η οποία δεν διαθέτει κατάλληλες υποδομές και προγραμματισμό απ’ την ομοσπονδία για την ανάδειξη τενιστών που θα σταθούν με αξιώσεις στο εξωτερικό, της δίνει μία θέση στην ελίτ των κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών όλων των εποχών.

Με πολύ σκληρή και μεθοδική δουλειά, πλησίασε ξανά τις πρώτες 100 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Στο Ρολάν Γκαρός μπήκε στο κυρίως ταμπλό απ’ τα προκριματικά. Και στο Γουίμπλεντον, οι διοργανωτές της έδωσαν κάρτα ελευθέρας συμμετοχής, αναγνωρίζοντας με αυτήν την άκρως τιμητική απόφασή τους, την συνέπειά και την προσφορά της στο χώρο του τένις.

Η Δανιηλίδου πέτυχε μία νίκη στο κυρίως ταμπλό του Λονδρέζικου γκραν σλαμ. Στον αγώνα (που είδατε απευθείας απ’ τη nova) του 2ου γύρου με την (πριν από λίγα χρόνια, Νο 1 στον κόσμο), ʼννα Ιβάνοβιτς δεν μπόρεσε να πετύχει πολλά. Αλλά και μόνο το γεγονός πως έπαιξε ξανά, μετά την περιπέτεια της υγείας της, στον 2ο γύρο του απλού ενός γκραν σλαμ, συνιστά τεράστια επιτυχία.

Σήμερα, με όσα γίνονται γύρω μας, αισθανθήκαμε την ανάγκη να αναδείξουμε την υπερπροσπάθεια της Λένας. Και να σας προτείνουμε, ως μία διαδικασίας ψυχοθεραπείας, να παρακολουθείτε καθημερινώς απ’ τη nova τους αγώνες του λονδρέζικου γκραν σλαμ. Είναι ωραίος ο αθλητισμός. Και ελπίζουμε πως και οι εγχώριες (ποδοσφαιρικές, κι όχι μόνο) διοργανώσεις, θα μας τονώνουν σύντομα αυτό το αίσθημα της αγάπης για τα σπορ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.