Προσηλωμένος στο μεταγραφικό πλάνο

Δίχως άλλο, είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, την ώρα κατά την οποία η δικαστική εξουσία κάνει τη δουλειά της στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να συνεχίσει την πορεία του παραμένοντας προσηλωμένος στο στόχο του.

Για τον Ολυμπιακό φαντάζει μονόδρομος η δημιουργία ενός οικοδομήματος, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό στην Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα κυρίαρχο ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα κινείται προς την κατεύθυνση αυτή. Κάτι που διευκρίνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσίαση του Σέρβου αμυντικού μέσου: «Όπως είχα δηλώσει και είχα υποσχεθεί στον κόσμο μας, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ήδη βρισκόμαστε στην τρίτη μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται. Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν και μαζί με τους παλιούς, οι στόχοι μας είναι εφικτοί. δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα. Έχουμε θέσει τους στόχους μας και ακολουθούμε το πλάνο».

Στον Πειραιά υπάρχει συγκριμένο μεταγραφικό πλάνο, το οποίο έχουν δημιουργήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Εντουάρντο Μαθία και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υλοποιεί με θέρμη και ταχύτητα τις εισηγήσεις τους. Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Χαβίτο, Κοστάντζο, Μαρκάνο και Φέισα, ενώ τα «ερυθρόλευκα» προβάρουν οι Κατάι και Σάντσες. Έξι μεταγραφές χωρίς να έχει φύγει ο Ιούνιος, είναι κάτι που δεν έχει προηγούμενο.

Είναι σαφές πως υλοποιείται η διοικητική δέσμευση, σύμφωνα με την οποία οι μεταγραφές θα έχουν ολοκληρωθεί, σε ποσοστό 80%, στις 4 Ιουλίου, οπότε και θα αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Στη διάρκεια του Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου, μπορεί να γίνουν ακόμη μία ή δύο αγορές απ’ το πιο ψηλό ράφι. Τέτοια περίπτωση είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ, Ντιέγκο. Πρόκειται για μία κλασική μεταγραφή αεροδρομίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.