Γιατί όχι Σολτάνι με Τοπούζη;

Ως είθισται το τελικό αποτέλεσμα σε φιλικές αναμετρήσεις δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. Τα τέσσερα γκολ όμως του Αρη, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και κυρίως οι ποδοσφαιριστές που τα σημείωσαν (σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Τσιώλη στη κάμερα της NOVA), ρίχνουν φως στο σκοτάδι της απόκτησης επιθετικού που επικρατεί τούτη την ώρα στους κόλπους της ομάδας.

Τι είπε ο Τσιώλης; Πως μπορεί ο Αρης να μη κινηθεί τελικά για την απόκτηση φορ, εφόσον δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες με τους παίκτες που βρίσκονται στο μικροσκόπιο (Μήτρογλου, Μεγιόνγκ Ζε, Μάντζιος). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα πορευθεί με Τσέζαρεκ, Σολτάνι, Κανούλα, Αγγελούδη και Τοπούζη! Ο Σολτάνι, θέλοντας και μη, με τα συνεχή του γκολ, λογίζεται, πλέον, ως πρώτο κανόνι και δικαίως μπορεί κάλλιστα να στηριχθεί πάνω σ΄ αυτόν ο προπονητής τη νέα σεζόν.

Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, ένα δίδυμο Σολτάνι με Τοπούζη στη κορυφή της επίθεσης του Αρη; 
 Θα πείτε, είναι ώρα για ρίσκα; Ε, αυτό το ρίσκο αξίζει τον κόπο! Και στη τελική, για πρώτη φορά ο Αρης θα δώσει την ευκαιρία στα δικά του παιδιά (Τοπούζης) να τον κουβαλήσουν στις πλάτες του.
Κεφάλαιο Πορτίγια: Εκπληκτικός με όλη τη σημασία της λέξης! Καλός στο οργανωτικό κομμάτι, καλός στην εκτέλεση, καλός στη σέντρα, γενικά πολύτιμος. Δικαίως πήρε το μπράβο και το χειροκρότημα του προπονητή. Ο Ισπανός πιάνει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται από τα μαλλιά και αν συνεχίσει σ΄ αυτούς τους ρυθμούς, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα είναι βασικός και αναντικατάστατος στο πρωτάθλημα.

Κεφάλαιο Τσέζαρεκ: Είναι φανερό πως χρειάζεται ακόμη δουλειά. Πρέπει να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, προκειμένου να θυμίσει τον παλιό καλό Ντάνιελ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, κυρίως ως «κομμάτι» του Αστέρα Τρίπολης. Και  μπορεί να τα καταφέρει…

Κεφάλαιο Στράνο: Ο νεαρός υπό δοκιμή Αργεντίνος αριστερός μπακ έδειξε καλά στοιχεία. Από το δικό του πόδι βγήκε η σέντρα για το κεφάλι του Σακάτα ο οποίος έγραψε το 1-0. Ωστόσο δεν μπορεί ακόμη να κριθεί, διότι πολύ απλά δεν πιέστηκε από την αντίπαλη άμυνα, προκειμένου να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στη θέση που αγωνίζεται.
Εν ολίγοις: Ένα ακόμη καλό δείγμα γραφής και ενθαρρυντικά σημάδια από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία όμως συνεχίζεται…    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.