Ηττα από το Παραλίμνι. Ε, και;

Μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα και το επιβλητικό 4-1, είχαμε σημειώσει πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να παρασύρεται, διότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι. Το ίδιο υπογραμμίζουμε και τώρα μετά την απρόσμενη ήττα από το Παραλίμνι. Ναι, ο Αρης έχασε. Ε, και;

Αλλού θα πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή των φιλάθλων. Στα συστήματα που θέλει να περάσει ο Τσιώλης, στις δοκιμές προσώπων σε διάφορες θέσεις και η εν γένει παρουσία της ομάδας σε συγκεκριμένους τομείς. Το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα. Ιδανικό θα  ήταν να μη κρατείται σκορ σ΄ αυτά τα ματς. Πολύ απλά για να αποφεύγονται τα σχόλια. Ας το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, άλλο είναι το ζητούμενο αυτών των παιχνιδιών.

Για παράδειγμα: Ο Τσιώλης έκανε ένα πείραμα με τον Φατί στη κορυφή του ρόμβου. Φάνηκε πως με λίγη δουλειά, αυτός ο πειραματισμός μπορεί να αποδώσει καρπούς.

 Δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στον Στράνο ο οποίος αποχαιρετά τελικά την ομάδα.
Ο Τοπούζης ξεκίνησε βασικός στην επίθεση, ο προπονητής τον είδε υπό συνθήκες ενός δύσκολου αγώνα και θα πορευθεί αναλόγως.
Ο Τόχα έπαιξε στη βάση του ρόμβου. Και εκεί μπορούν να βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, μάλλον αρνητικά στο συγκεκριμένο θέμα.

Αυτά είναι τα θέματα με τα οποία ασχολείται ο προπονητής και με τα οποία πρέπει να ασχολούνται οι φίλοι του Αρη που βλέπουν ποδόσφαιρο. Το αν αρχίσει κάποιος να κάνει κριτική του στυλ: «Χάσαμε από το Παραλίμνι, δεν πάμε καλά» και άλλα παρόμοια, όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά, αλλά είναι και άκρως επικίνδυνα.

Στο θέμα του επιθετικού: Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Είτε με μεταγραφή, είτε εκ των έσω. Ο  καλός Τσέζαρεκ μπορεί να λύσει το πρόβλημα και να δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα στην ομάδα. Ο Αρης έχει επιθετικούς και μπορεί να πορευτεί ακόμη κι αν δεν κάνει μεταγραφή. Βεβαίως αν αποκτηθεί ένας καλός φορ τόσο το καλύτερο, όμως δεν θα έρθει η καταστροφή αν συμβεί το αντίθετο.
 
Περιμένουμε την ομάδα στο τρίτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, κόντρα στην Αλ Χιλάλ. Προσοχή: Το φιλικό περιμένουμε και όχι το αποτέλεσμά του. Για να δούμε  νέους πειραματισμούς και νέες δοκιμές από τον προπονητή. Γι αυτό άλλωστε η ομάδα βρίσκεται στο Ζέεφελντ. Για να προετοιμαστεί και όχι για να κυνηγάει το αποτέλεσμα. Θα φτάσει η εποχή που θα συμβεί και αυτό. Προς το παρών το ενδιαφέρον είναι άλλο…  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.