Η δεύτερη ευκαιρία

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού, μετά το άκουσμα του ονόματος της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League σε καμία περίπτωση δεν ...φοβίζει τους Πράσινους, ωστόσο το ...πάθημα από την Οντένσε είναι πρόσφατο και η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα οφείλει να δείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, πως έμαθε καλά το μάθημα της.

Οι Πράσινοι προσπαθούν να συνέλθουν μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη συνέχεια του Champions League και να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα.
Και οι αναμετρήσεις απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ μοιάζουν ως η δεύτερη ευκαιρία για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τους παίκτες του. Ευκαιρία για να κατακτήσουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, ευκαιρία για να αφήσουν πίσω τους τις πικρές αναμνήσεις από τους Δανούς και να «διορθώσουν την εικόνα» τους, όπως εύστοχα επισήμανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Συνήθως το άγνωστο κρύβει κινδύνους. Δεν γνωρίζουμε καλά την ποδοσφαιρική Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως δεν πρέπει οι Πράσινοι να λησμονήσουν πως η ομάδα από το Ισραήλ έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση απέναντι σε ελληνικούς συλλόγους. Πρόκριση επί του ΠΑΟΚ πριν από χρόνια, πρόκριση και επί του Ολυμπιακού το περσινό καλοκαίρι και ασφαλώς η «ομάδα του λαού» διψάει για διάκριση. Ιδιαίτερα όταν έχει απέναντι της πιο λαμπερό αντίπαλο.
Ο Φερέιρα έχει χρόνο στη διάθεση του για να δουλέψει με τους παίκτες του και να διορθώσει τις χτυπητές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θα είναι σαφέστατα πιο έτοιμος όταν θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι και… ενισχυμένος.
 Ο Βιτόλο ανεβάζει ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, Ζέκα, Τοτσέ και Κουίνσι κερδίζουν πολύτιμο χρόνο προσαρμογής και «δένουν» με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα ένα…νέο πρόσωπο στη διάθεση του Φερέιρα μέχρι τα πλέι οφ του Europa League. 
Το μόνο που απομένει είναι να φανεί στο γρασίδι το πείσμα των Πρασίνων και η διάθεση για να αρπάξουν αυτή τη δεύτερη ευκαιρία.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.