Μόνο αν είναι καλύτερος…

Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ιντερ, όντως, ήταν το πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό και αυτό από το οποίο μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

 Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν φτάσει στο τέλος της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας και ετοιμάζονται για τους επίσημους αγώνες, εκεί όπου ξεκινάει να γίνεται το… ταμείο. Σε αυτή την αναμέτρηση ο Ισπανός είδε πολλά θετικά, καθώς οι παίκτες του αν και με αριθμητικό μειονέκτημα για τα τρία τέταρτα του παιχνιδιού τα πήγαν περίφημα απέναντι σε μία ομάδα που πριν δύο χρόνια στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αυτή η εικόνα του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί η χρονιά να κυλήσει στραβά. Πάνω σε κάτι τέτοια φιλικά “έχτισε” ο Παναθηναϊκός πέρσι την ομάδα, αλλά στα επίσημα παιχνίδια φάνηκε κατώτερος των προσδοκιών και έμεινε εκτός στόχων από νωρίς. Ο φετινός Ολυμπιακός με τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον περσινό Παναθηναϊκό, αλλά πάντα οι παγίδες είναι ίδιες για όλες τις ομάδες και αυτές θα πρέπει να αποφύγουν για να φτάσουν στην επιτυχία.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα το ρόστερ του Ολυμπιακού θεωρείται πλήρες, αλλά άπαντες στο λιμάνι αρκετά χρόνια τώρα, στοχεύουν ψηλότερα. Δεν είναι τυχαίο πως τις δύο τελευταίες φορές που οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πέρασαν στους “16”, κάτι που θα ήθελαν να πετύχουν και φέτος. Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί στη θέση του αμυντικού χαφ, καθώς ο Ουρτάδο από ότι έχει δείξει δεν μπορεί πλέον να προσφέρει, ενώ ο Φέισα ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να φτάσει στο επίπεδο να “καταπίνει” τα 90λεπτα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Σέρβος προέρχεται από απουσία σχεδόν ενός ολόκληρου χρόνου, λόγω τραυματισμού.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κάνει προσπάθειες για να φέρει στην ομάδα έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά. Αν όμως  δεν μπορέσει να βρει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, καλύτερα να μην συμφωνήσει με έναν μέσο, ο οποίος δεν θα είναι καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.