Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει

Η ιστορική-φυσική έδρα του ΟΦΗ, το Γεντί Κουλέ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από έξι χρόνια. Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο ματς του Ηρακλείου, εκτός του ότι παρακολούθησαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, είχαν την τύχη να ζήσουν και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι διψασμένοι οπαδοί της ομάδας.

Σε μεγάλο βαθμό άλλωστε, αυτή η αυθεντική ποδοσφαιρική κερκίδα, έσπρωξε τους μελανόλευκους στην ισοφάριση, κάτι που στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν πράγμα δύσκολο να επιτευχθεί. Ακόμα και όταν ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ και ο Ατρόμητος κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, εκείνοι δε σταμάτησαν να τραγουδούν.

Μετρ της ψυχολογίας ο Νίκος Αναστόπουλος, αμέσως μετά το αυτογκόλ του Μπουλούτ φώναξε στους παίκτες του: «Ακούστε τον κόσμο, πάρτε παράδειγμα από αυτούς, μην πέφτετε!». Οι Κρητικοί άλλωστε είναι μια ομάδα που ακόμα μοντάρεται και το ρόστερ δεν έχει συμπληρωθεί. Γι’ αυτούς είναι πολύ σημαντικό το διάστημα της διακοπής, μιας και τώρα ουσιαστικά θα πραγματοποιήσουν  το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος θα στηρίξει τη δύσκολη προσπάθεια των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου αν και καλό θα ήταν να λείπουν τα καπνογόνα και οι κροτίδες, καθώς είναι δύσκολοι καιροί για πρόστιμα… Η φωνή και τα συνθήματα είναι αρκετά. Ιδιαίτερα όταν είναι εμπνευσμένα από μελωδίες γραμμένες από τον Ηρακλειώτη Γιάννη Μαρκόπουλο, όπως το παρακάτω που ακολουθεί τη μουσική από το «μαλαματένια λόγια».

Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει
απ’ άκρη σ’ άκρη καίει το νησί
γεννίτσαροι κανένας δε γλιτώνει
οι ομιλήτες είμαστε μαζί
λατρεύουμε τον ΟΦΗ και την Κρήτη
και το καμίνι τώρα ξαναζεί

ΥΓ: Τα εύσημα εκτός από τον κόσμο, παίρνουν και οι αποστολές των δύο ομάδων για την εν γένει συμπεριφορά τους, αλλά και ο διαιτητής Κωνσταντινέας. Παρά τις όποιες αντιξοότητες, ας αφοσιωθούμε στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος που είναι οι ποδοσφαιριστές κι οι φίλαθλοι, οι οποίοι όταν δεν παρεκτρέπονται συμβάλλουν τα μέγιστα στο να γίνεται γιορτή το άθλημα.

Καλή αρχή λοιπόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.