Με μαέστρο τον Λέτο…

Το ποδαρικό στη Σούπερλιγκ έγινε με το ...δεξί για το Τριφύλλι και ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη νίκη των Πρασίνων επί της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων.

Ο άχρωμος Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου, ζωήρεψε μετά την είσοδο του Αργεντινού στο παιχνίδι. Η ομάδα απέκτησε ζωντάνια, ταχύτητα, φαντασία και ο Λατίνος μαέστρος κατάφερε να διευθύνει με επιτυχία τη συμφωνία νίκης…

Δεν θάμπωσε ο Παναθηναϊκός με την απόδοση του, ήταν όμως αρκετά καλός- κυρίως στο δεύτερο μέρος- ώστε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, πήρε αυτό που ζητούσε και ξεκινά ιδανικά το πρωτάθλημα.

Οι Πράσινοι μπήκαν μουδιασμένοι στην αναμέτρηση και ήταν φανερό πως ήταν επηρεασμένοι από τον πρόσφατο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έλειπε η αυτοπεποίθηση, ταχύτητα, ο ρυθμός, το καθαρό μυαλό και η ουσία από το παιχνίδι του Τριφυλλιού στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά, ωστόσο στο δεύτερο μέρος έγινε η …μεταμόρφωση.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα επέλεξε να βάλει στο παιχνίδι τον Σεμπάστιαν Λέτο και ο Αργεντινός- αν και ταλαιπωρημένος από πυρετό- πρόσθεσε στην ομάδα του στοιχεία που…έλειπαν.

Πάθος, αποφασιστικότητα, τρεξίματα και τόλμη στην επίθεση.

Το γκολ-πέναλτι ανέβασε την ψυχολογία των Πρασίνων, η μεσαία γραμμή έδεσε, οι παίκτες του Τριφυλλιού κάλυψαν τα κενά στην αμυντική λειτουργία και τελικά απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, κατακτώντας τρεις σημαντικούς βαθμούς.
 
Ο Κοτσόλης δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε, ο ορεξάτος Βιτόλο προσπάθησε, ο Ζέκα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν άριστος στα καθήκοντα του, ο Καραγκούνης βοήθησε με την εμπειρία του και ο Λέτο ο απόλυτος πρωταγωνιστής για το Τριφύλλι.
 
Οι Πράσινοι έκαναν το πρώτο δυνατό βήμα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και κατάφεραν να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο, προκειμένου να δουλέψουν στη συνέχεια για να διορθώσουν τις χτυπητές αδυναμίες που υπάρχουν στο παιχνίδι της ομάδας.

Η ψυχολογία μετά την κατάκτηση της νίκης τονώθηκε και η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τους παίκτες του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.