Ολοι έχουν δίκαιο…

Η νέα κακή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα στον Αρη. Και δυστυχώς ή ευτυχώς (αναλόγως την οπτική γωνία που το βλέπει κανείς), όλοι έχουν δίκαιο! Καταρχήν, δίκαιο έχουν οι φίλαθλοι οι οποίοι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να μένει μακριά από τη χαρά της νίκης, παρ΄ ότι πλησιάζει ο Νοέμβριος.

Δίκαιο έχουν οι διοικούντες που έκαναν την δική τους υπέρβαση για να ενισχύσουν το υλικό, υπέρβαση όμως που δεν δικαιώνεται αγωνιστικά.

 

 

Δίκαιο όμως έχει και ο προπονητής ο οποίος κλήθηκε υπό καθεστώς ελλιπούς υλικού (το καλοκαίρι) και πίεσης (λόγω των αποτελεσμάτων) εν συνεχεία να «χτίσει» την ομάδα που ονειρευόταν, συνεχίζοντας το περυσινό εκπληκτικό τελείωμα των πέντε τελευταίων αγώνων.

 

Όμως και οι ποδοσφαιριστές διεκδικούν τα δικά τους ελαφρυντικά, καθώς δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να σχηματίσουν έναν συγκεκριμένο κορμό πάνω στον οποίο θα αποκτούσαν τη λεγόμενη «ποδοσφαιρική χημεία». Οι προσθαφαιρέσεις που υπήρξαν το καλοκαίρι σε συνδυασμό με την έλευση των τεσσάρων «Βολιωτών» πριν από λίγο καιρό, είχαν ως αποτέλεσμα τη συχνή αλλαγή των ενδεκάδων και τη δυσκολία μονταρίσματος.

 

Το 3-0 από την ΑΕΚ αναγκάζει άπαντες να δουν κατάματα την πραγματικότητα και να πάρουν αποφάσεις. Και αυτές δεν θα πρέπει να αφορούν μόνο το θέμα του προπονητή. Όπως πρόσφατα είπε ο Τσιώληςστη NOVA: «οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται. Το θέμα είναι ο Αρης και όχι ο Τσιώλης». Και έχει απόλυτο δίκαιο.

 

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να διώξεις τον Τσιώλη. Και αν είναι για το καλό του Αρη, τότε ας συμβεί έτσι. Ομωςποιος αλήθεια πιστεύει πως αλλάζοντας τον προπονητή, δίνει λύση στο πρόβλημα; Είναι σαφές πως θα χρειαστεί παρέμβαση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα χρειαστεί να μπουν επιτέλους αυτοί οι κανόνες για τους οποίους τόσες φορές έκανε λόγο ο προπονητής και πάνω σ΄αυτούς να κινηθούν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα σ΄ αυτό.

 

Ο Αρης έχει μπροστά του αγωνιστικό Γολγοθά. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός, εν συνεχεία δύο εκτός έδρας ματς με ΟΦΗ και Πανιώνιο και μετά ο Παναθηναϊκός.Το πλέον βέβαιο είναι πως με απόδοση τύπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, οι κίτρινοι δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλά πράγματα.

 

Το ραντεβού της Δευτέρας είναι κομβικής σημασίας. Όχι για το μέλλον του Τσιώλη, αλλά για την αγωνιστική συνέχεια του Αρη στο φετινό πρωτάθλημα.        



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.