Το κοκαλάκι του Μασάδο

Υπάρχει μια ποδοσφαιρική άποψη που λέει πως δεν φτάνει να μπορείς, δεν φτάνει να είσαι άξιος, δεν φτάνει να σχεδιάζεις καλά, πρέπει και να σε θέλει! Και τον Μανουέλ Μασάδο τον θέλει...

Η μπάλα κάνει τα κέφια στον Πορτογάλο τεχνικό των κιτρίνων, σαν να θέλει να επιβεβαιώσει το ρητό των ικανών που έχουν την τύχη με το μέρος τους. Η απίστευτη ανατροπή επί του Πανιωνίου, τα λέει όλα. Τρία γκολ μέσα σε δέκα λεπτά δεν μπαίνουν έτσι εύκολα, δεν έρχονται κατόπιν παραγγελίας και ασφαλώς κανείς, όσο ικανός κι αν είναι, δεν μπορεί να προγραμματίσει. Μετά το 1-2 από τον Κούτσι, ο Μασάδο, δεν έχασε την ψυχραιμία του (θα ήταν έκπληξη να συνέβαινε το αντίθετο) και καθώς δεν είχε πολλά περιθώρια ελιγμών από τον πάγκο, έβγαλε το μαγικό κοκαλάκι από την τσέπη του, το εναπόθεσε στον αγωνιστικό χώρο και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους!

Εκείνη την ώρα λειτούργησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Οι ποδοσφαιριστές του Αρη, ήξεραν πολύ καλά, πως εάν το αποτέλεσμα έμενε ως είχε, το πρωτάθλημα έφτανε στο τέλος τους γι αυτούς. Οι εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, θα είχαν καθαρά τυπική σημασία και το ρολόϊ του χρόνου θα έκανε άλμα προς το καλοκαίρι. Ουμπίδες, Τριανταφυλλάκος και Νέτο σήκωσαν το κοκαλάκι του προπονητή τους από το έδαφος, πήραν όλη τη μαγική αύρα που αποδεδειγμένα εκπέμπει και χάρισαν στην ομάδα τους μια υπερπολύτιμη νίκη.

Το εάν ο Αρης καταφέρει, τελικά, να μπει στα play offs, είναι κάτι που θα φανεί στη πορεία. Το ζητούμενο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ήταν η ομάδα να παραμείνει στο κυνήγι του στόχου. Και παρέμεινε. Οι κίτρινοι δίνουν παράταση στην ελπίδα για μια ακόμη εβδομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Παράλληλα, στο πρόσωπο του Μανουέλ Μασάδο, ο Αρης, δείχνει να βρίσκει τον προπονητή που μπορεί να του δώσει όραμα ενόψει της νέας χρονιάς. Το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξε από την κερκίδα, δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ματς, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τελευταίος προπονητής που πίστεψε η κερκίδα ήταν ο Σάκης Τσιώλης, στην περυσινή προσπάθεια του 5 στα 5. Το γιατί εκείνος ο γάμος δεν μακροημέρευσε (αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις), είναι μια άλλη κουβέντα η οποία δεν μπορεί να γίνει τώρα.

Η αποδοχή του κόσμου στον Μασάδο, ίσως δρομολογεί εξελίξεις…                   

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.