Ανέβηκε επίπεδο

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Κατά γενική ομολογία, διατήρησε τα κεκτημένα καθ’ όλα δίκαια, αφού απ’ την αρχή της χρόνιας έδειξε συνέπεια σε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό μοντέλο. Για την ακρίβεια, η ισπανική σχολή που έφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο Λιμάνι, ανέβασε επίπεδο την ομάδα του Πειραιά έναντι των υπολοίπων της Σούπερ Λίγκας.

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο βαθμολογικό πίνακα, όπου είναι πάρα πολύ σημαντική η διαφορά απ’ τις άλλες ομάδες οι οποίες βρίσκονται στα πρώτες θέσεις. Ναι, ο φετινός Ολυμπιακός άνοιξε την “ψαλίδα” απ’ τους διώκτες του, κατορθώνοντας να «κόψει» πρώτος το νήμα τέσσερις αγωνιστικές πριν απ’ το «φινάλε».
Λογικό επόμενο είναι οι ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά εξίσου θεμιτή είναι η επιθυμία της διοίκησης και του Ερνέστο Βαλβέρδε να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: με άλλες τρεις νίκες στο πρωτάθλημα (εντός με την Κέρκυρα και εκτός με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο), αλλά και δύο επιτυχίες στο κύπελλο, προκειμένου οι «Πειραιώτες» να πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Και μόλις κλείσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, θα αρχίσουν να «τρέχουν» πολλές υποθέσεις. Η πρώτη και σημαντικότερη όλων αφορά στον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας. Η διοίκηση θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του. Όμως, ο Βαλβέρδε έχει ξεκαθαρίσει πως το θέμα αυτό θα το συζητήσει απευθείας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, μόνο όταν θα πέσει η αυλαία.
Όλοι ρωτούν τι θα πράξει. Ουδείς, ωστόσο, γνωρίζει τις προθέσεις του. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιριστές τον θέλουν δίπλα τους, ώστε να πορευτούν παρέα και στη νέα περίοδο. Μας το τόνισαν με δηλώσεις τους στην κάμερα της nova μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο. Όλοι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερα, απ’ το να έχουμε υπομονή. Σε λίγες εβδομάδες θα μάθουμε την απάντηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.