Κέρδισε και τον Πετρόπουλο…

Η παρουσία του Αντώνη Πετρόπουλου στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση...έκπληξη. Ο φορ του Τριφυλλιού μπήκε στο παιχνίδι όταν οι Πράσινοι έμοιαζαν εγκλωβισμένοι επιθετικά και έδωσε τις κατάλληλες λύσεις στην ομάδα του. Συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Χριστοδουλόπουλου και δύο τέρματα από τον 26χρονο στράικερ, που έδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να βοηθήσει... Ιδιαίτερα τώρα που λείπει και ο Λέτο...

Μόλις 9 συμμετοχές έχει στο πρωτάθλημα ο Πετρόπουλος, όμως έχει καταφέρει να σκοράρει τρία τέρματα. Και αυτά σε 226 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή ένα γκολ κάθε 75 λεπτά! Αν μη τι άλλο, η θετική παρουσία του Αντώνη Πετρόπουλου και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι αξιοπρόσεκτη και έχω την εντύπωση ότι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα χαμογελά, βλέποντας ενόψει του μίνι μαραθωνίου των πλέι οφ, ότι έχει… κερδίσει άλλη μια αξιόπιστη επιθετική λύση.

Πρωταγωνιστής στην νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου ήταν και ο Γιώργος Καραγκούνης. Όμως ο έμπειρος κάπταιν της Εθνικής ομάδας, δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Απλά υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία, την ποιότητα του.

Δύο πρόσωπα από το Τριφύλλι στον αγώνα με τον Πανιώνιο… Αυτό του πρώτου ημιχρόνου, μάλλον θα θέλουν γρήγορα να το …ξεχάσουν οι Πράσινοι.
Αργό ποδόσφαιρο, προβληματική επιθετική ανάπτυξη και πολλά λάθη στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

Το …πείραμα με τον Χριστοδουλόπουλο φουνταριστό δεν πέτυχε ούτε αυτή την φορά και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα παρουσίασε στο δεύτερο μέρος ορθολογικότερο σχήμα με την παρουσία Πετρόπουλου-Ρούντολφ στην επίθεση, του Χριστοδουλόπουλου στα άκρα και του επιθετικογενή Ζέκα στην δεξιά πλευρά της άμυνας.
Γρήγορες κινήσεις από τον Πορτογάλο τεχνικό που έδωσε πνοή στην ομάδα του, αλλάζοντας θεαματικά και την εικόνα του Τριφυλλιού.
Ο…απελευθερωμένος Χριστοδουλόπουλος άνοιξε τον δρόμο για την νίκη και στην συνέχεια Καραγκούνης και Πετρόπουλος ανέλαβαν δράση, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μια νίκη με …ξεχωριστή σημασία, αφού αυξήθηκε και η διαφορά από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.