Αυτοί το παλεύουν…

Κάθε τους νίκη, μοιάζει με ένα μήνυμα... Γιατί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι ακόμα ...εδώ, μάχονται ενωμένοι για την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, για το όνομα και την ιστορία του συλλόγου. Βλέπουν, ακούν, διαβάζουν για όσα απίθανα συμβαίνουν τελευταία στο στρατόπεδο των Πρασίνων. Αγωνιούν, αγχώνονται και είναι λογικό να αισθάνονται ανασφαλείς για το μέλλον τους στο Τριφύλλι, όμως όταν πατούν γρασίδι, προσπαθούν να τιμήσουν τον σύλλογο που εκπροσωπούν. Και ας νιώθουν μόνοι και... παρατημένοι από τους μετόχους.

Ο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του είναι μαχητές. Δεν πετούν λευκή πετσέτα, δεν κρύβονται πίσω από αυτό το «βουνό» προβλημάτων που τους ταλαιπωρεί και προσπαθούν να συνεχίσουν αυτή την δύσβατη διαδρομή. Με το κεφάλι ψηλά.
Οι Πράσινοι έκαναν το χρέος τους και στην Τρίπολη. Σε μια αναμέτρηση εξαιρετικά δύσκολη, συνέχισαν επιτυχημένα το δρόμο τους προς τα πλέι οφ με μια… επαγγελματική νίκη. Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε με την παρουσία του στην Τρίπολη, όμως έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο κόντρα σε μια φορμαρισμένη και ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Με ένα σωρό απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών και τα… γνωστά διοικητικά προβλήματα να ταλαιπωρούν την ομάδα, οι Πράσινοι κέρδισαν τους τρεις βαθμούς και διατήρησαν την διαφορά ασφαλείας ενόψει του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ. Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ… βράχο στην άμυνα, τον Χριστοδουλόπουλο σε κέφια, τον Νίνη να δίνει μάχες στην μεσαία γραμμή και τον Πετρόπουλο να προσπαθεί στην επίθεση. Σημαντική η βοήθεια των Χάρη Μαυρία και Γιώργου Καραγκούνη στην σωστή διαχείριση του αγώνα, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του νεαρού Σπύρου Φουρλάνου.
Η θετική παρουσία του Παναθηναϊκού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον σύλλογο, ίσως να είναι τελικά και το μεγαλύτερο επίτευγμα του Φερέιρα στην θητεία του στην ομάδα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να διατηρήσει την ηρεμία στα αποδυτήρια και την ομάδα μονιασμένη… Και το ποδοσφαιρικό τμήμα το …παλεύει και περιμένει ένα μήνυμα ελπίδας από τους μετόχους της ομάδας, που κοιτούν- ακόμα και τώρα που ο χρόνος πιέζει- το… δέντρο και όχι το δάσος…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.