Ξύπνησαν…

Μετά τον λήθαργο των τριών πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ, φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλντο Φερέιρα...ξύπνησαν και έκαναν ένα δυνατό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ στο...σχεδόν άδειο Ολυμπιακό Στάδιο ήρθε δύσκολα. Με κόπο, ιδρώτα και υπομονή... Όμως αυτοί οι τρεις βαθμοί έχουν τη δική τους αξία, αφού οι Πράσινοι επέστρεψαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ και κρατούν και πάλι στα χέρια τους, το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη είναι…νίκη και για την ώρα οι βαθμοί είναι σημαντικοί για το Τριφύλλι που δεν εντυπωσίασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας όμως ουσία στο παιχνίδι του.

Οι Πράσινοι μπήκαν στην αναμέτρηση με αρκετό άγχος και πίεση… Ήταν φανερό πως τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των περασμένων αγωνιστικών, είχαν επηρεάσει τους παίκτες του Φερέιρα, προσπαθώντας αυτή τη φορά να αποφύγουν τα πολλά λάθη που έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Με τον έμπειρο Καραγκούνη να τρέχει ασταμάτητα, τον Σιμάο να κλείνει τους κενούς χώρους στην μεσαία γραμμή, τον Βύντρα να δίνει λύσεις, τον Καρνέζη σε καλή βραδιά και τον φιλότιμο Χριστοδουλόπουλο να προσπαθεί, ο Παναθηναϊκός όσο περνούσε η ώρα κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και πίεζε τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ.

Όμως στο πρώτο μέρος ο Κουίνσι ήταν και πάλι εγκλωβισμένος και ο Τοτσέ μόνος στην επίθεση…

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα βρήκε ξανά απάντηση στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του… Οι Πράσινοι μπήκαν με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, βελτίωσαν την κυκλοφορία της μπάλας, απέκτησαν πιο γρήγορο ρυθμό, άσκησαν πίεση στον αντίπαλο και…απαλλάχθηκαν από το άγχος μετά το γκολ του μαχητικού Τοτσέ.

Το τέρμα του Ισπανού ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων, που διατήρησαν στην συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων και… κλείδωσαν την νίκη με ένα πανέμορφο γκολ από τον Κλέιτον, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Κατσουράνη και Ζέκα…
 
Ποτέ δεν είναι…αργά και οι Πράσινοι μπορούν να κόψουν πρώτοι το νήμα σε αυτή την κούρσα. Έστω και αν έκαναν…άκυρη εκκίνηση.

Οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί που κατέκτησαν στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά μοιάζουν με… βαθιά ανάσα και απομένουν άλλα δύο αποφασιστικά βήματα για να πάρει ο Παναθηναϊκός το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης…

Υ.Γ. Στο Ολυμπιακό Στάδιο είδαμε και την ελπίδα…Η Πρωταθλήτρια ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού πήρε με το σπαθί της τον τίτλο, χειροκροτήθηκε θερμά από τους  οπαδούς του συλλόγου και πήρε μια μικρή επιβράβευση για την μεγάλη της προσπάθεια. Όμως ακόμα πιο σημαντικό και από τον τίτλο που κατέκτησε, είναι η υπόσχεση που άφησε… Οι πιτσιρικάδες του Χουάν Ραμόν Ρότσα βροντοφώναξαν πως το μέλλον τους ανήκει… Και ο Παναθηναϊκός ξέρει που μπορεί να στηριχτεί, χτίζοντας το αύριο με γερές βάσεις…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.