Τα δεδομένα για Γιόβετιτς και Μέλο

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τους Γιόβετιτς και Μέλο από την Ίντερ.

Στο novasports.gr διαβάσατε πρώτοι για την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για το δανεισμό του Στέβαν Γιόβετιτς και το …θαύμα που κυνηγάει το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι έχουν χτυπήσει την πόρτα της Ίντερ και για τον Φελίπε Μέλο, ωστόσο και οι δύο περιπτώσεις  – ιδιαίτερα αυτή του Γιόβετιτς – συγκεντρώνουν αρκετές δυσκολίες. 

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αναλάβει προσωπικά το χειρισμό του συγκεκριμένου θέματος, αφού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους “νερατζούρι” και τον Πιέρο Αουσίλιο. Άλλωστε ο 44χρονος αθλητικός διευθυντής της Ίντερ είναι ο άνθρωπος που πήρε τον Στραματσόνι από τη Ρώμη στο Μιλάνο και πίστεψε όσο λίγοι στις δυνατότητες του νυν τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Όσο και αν φαντάζει …περίεργο, δεν είναι “αγκάθι” το οικονομικό για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τόσο ο Γιόβετιτς, όσο και ο Μέλο βρίσκονται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες (μόνο για συλλόγους εκτός Ιταλίας), όμως οι “νερατζούρι” διαχωρίζουν την υπόθεση του Μαυροβούνιου επιθετικού με αυτή του Βραζιλιάνου χαφ. Άλλωστε οι Μιλανέζοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 16 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Γιόβετιτς από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το συμβόλαιο του Μέλο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. 

Πάντως οι “νερατζούρι” για την περίπτωση του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά ως προσωπική χάρη προς τον Στραματσόνι, είναι διατεθειμένοι να καλύψουν σχεδόν ολόκληρο το συμβόλαιο των δύο ακριβοπληρωμένων παικτών, αν φυσικά θελήσουν να αγωνιστούν στους Πράσινους με τη μορφή δανεισμού. 

Κάπου εδώ αρχίζουν τα …δύσκολα. Ο Γιόβετιτς βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία (27), η μετοχή του είναι αρκετά ψηλά στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και είναι απόλυτα λογικό να επιθυμεί να παραμείνει στην …αφρόκρεμα. Οι “μνηστήρες” είναι αρκετοί και ο ίδιος είναι εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα και αν είναι για λίγους μήνες… Πάντως ο Στραματσόνι έχει αποδείξει ότι είναι άριστος διαπραγματευτής και δεν γίνεται να αποκλειστεί τίποτα, αν και οι πιθανότητες είναι …λιγοστές. 

Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο απλά για τον Μέλο. Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι στη “δύση” της καριέρας του, έχει αντιληφθεί ότι δεν έχει μέλλον στην Ίντερ και δεν είναι αρνητικός στο  ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Πάντως προτεραιότητα του Μέλο είναι ομάδα σε πρωτάθλημα …πρώτης γραμμής, η οποία ασφαλώς θα μπορεί να καλύψει και τις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις. 

Η περίπτωση του Μέλο έχει πολλές δυσκολίες, όμως οι Πράσινοι έχουν έναν ακόμη λόγο για να ελπίζουν και αναφέρομαι στον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας και νυν διευθυντή ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού, Ζιλμπέρτο Σίλβα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.