Η πρόκριση στο…τσεπάκι του

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έκαναν οι Πράσινοι στο Φιρ Παρκ κόντρα στην Μάδεργουελ και μετά την νίκη που πέτυχαν με 2-0 επί των Σκωτσέζων, βρίσκονται με το ...ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλή εμφάνιση από το Τριφύλλι- ιδιαίτερα για τέτοια εποχή- και σημάδια αισιοδοξίας από την ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα ενόψει του μαραθωνίου που ακολουθεί.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και πειθαρχημένος στην μικρή και δύσκολη έδρα της Μάδεργουελ, ήξερε τι ζητούσε και το κυνήγησε στον αγωνιστικό χώρο.

Δυναμικό ξεκίνημα από το Τριφύλλι στην αναμέτρηση, με πρέσινγκ στον αντίπαλο, γρήγορο ρυθμό και…γκολ.

Το τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απάλλαξε τους Πράσινους από το άγχος, ωστόσο όσο κυλούσε ο χρόνος, οι Σκωτσέζοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν την εστία του θετικού και σταθερού Καρνέζη.

Η…επανάκτηση του ελέγχου της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο και η σωστή διαχείριση του αγώνα τόσο από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όσο και από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, οδήγησαν το Τριφύλλι σε μια νίκη…χρυσάφι απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, αν οι Πράσινοι ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια…

ʼριστος στον ρόλο του ο νεοαποκτηθείς Ιμπραϊμ Σισοκό, έκανε άνω κάτω την άμυνα των Σκωτσέζων, κράτησε μπάλα, μοίρασε σωστά το παιχνίδι και …γκολ, βοήθησε αμυντικά όταν χρειάστηκε και στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εντυπωσίασε…

Ηγετική εμφάνιση και από τον σκόρερ Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Το δεκάρι του Παναθηναϊκού έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, κέρδισε αρκετές προσωπικές μονομαχίες, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα οργανωτικά του καθήκοντα, δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ πάλεψε αρκετά και όταν βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Εξαιρετική παρουσία από τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, σωστό παιχνίδι από τον Σπυρόπουλο, για άλλη μια φορά…τρεχαντήρι ο Ζέκα, ενώ γκολ και πολύτιμες βοήθειες έδωσε στην ομάδα του ο ορεξάτος Χάρης Μαυρίας.

Αν και είναι ακόμα αρχή της σεζόν, οι Πράσινοι έδειξαν καλά στοιχεία, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και σημεία που πρέπει να δουλευτούν στις προπονήσεις.

Το πρώτο- επίσημο- δείγμα ήταν θετικό, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ζητούσε στην Σκωτία, όμως απομένει ακόμα ένα…ημίχρονο στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η πρώτη ευρωπαϊκή αποστολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.