Με ένα όνειρο τρελό

Κάπως έτσι κοιμήθηκαν όλοι οι παίκτες του Ατρόμητου μετά το παιχνίδι με την Νιούκαστλ, βλέποντας ένα "όνειρο τρελό" το οποίο εύχονται να μην είναι απατηλό.
Δημοσίευση: 24/08/2012 - 02:52

 Η εικόνα της ομάδας κόντρα στη Νιούκαστλ σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα άφησε μία γλυκόπιρη γευση σε όλους όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη στο Περιστέρι για το τρίτο ευρωπαϊκό ραντεβού της ομάδας, αλλά πρώτο που έδωσε στη φυσική της έδρα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ονειρεύονται την πρόκριση. ʼλλωστε κανείς δε δίστασε να πει πως ακόμα υπάρχουν ελπίδες.

Η απογοήτευση του Φυτανίδη με το σφύριγμα της λήξης, ο ρεαλιστής Επστάιν που είπε ότι αν του έλεγαν πριν το ματς ότι θα έπαιρνε ισοπαλία από την Νιούκαστλ θα "το υπέγραφε" και θα' φευγε, αλλά και η εξομολόγηση του Καραγκούνη που μίλησε εκ μέρους της νέας γενιάς της ομάδας λέγοντας πως αυτές τις ομάδες τις έβλεπε μόνο στο "pro", αποτυπώνουν ξεκάθαρα το πως έζησαν οι κυανόλευκοι αυτή την αναμέτρηση.

Το 1-1 του Περιστερίου ασφαλώς και δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια πρόκρισης για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ωστόσο πριν το τελευταλιο σφύριγμα του δεύτερου αγώνα κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα. Ο Ατρόμητος έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν ακόμα κι αν αυτές είναι λίγες, ιδιαίτερα μετά το ανέλπιστο γκολ τις ισοφάρισης για τις "Καρακάξες" στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Σίγουρα στο Νιούκαστλ οι παίκτες του Μπάγεβιτς θα βγουν για να χαρούν το παιχνίδι χωρίς άγχος. ʼλλωστε από αυτά τα ματς δεν έχουν τίποτα να χάσουν, παρά μόνο να κερδίσουν πολλά. Ήδη τα κέρδη από το πρώτο ματς είναι αρκετά. Η εικόνα της ομάδας έκλεισε το "μάτι" για σημαντικά πράγματα στη συνέχεια και στο Σεντ Τζέιμσις Παρκ άπαντες είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν αρκετά το τομάρι τους για την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.