Ώρα για… restart

H δυναμική παρουσία του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τότεναμ, έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Τριφυλλιού και την πίστη πως μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα την εφετινή σεζόν. Η σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης ενίσχυσε σημαντικά την ψυχολογία των Πρασίνων και η Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον ʼρη, είναι η ευκαιρία για...restart του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Πέρα από τους πολύτιμους βαθμούς που είναι υπερ…απαραίτητοι για τον Παναθηναϊκό στην κούρσα της Σούπερλιγκ, μια καλή και πειστική εμφάνιση απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Λάτσιο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η κόπωση των διεθνών από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις, προκαλεί προβληματισμό στον Ζεσουάλντο Φερέιρα, που ανακατεύει την τράπουλα και προσπαθεί να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ της ομάδας του, με το αναγκαίο rotation.

Μετά το …βάδην στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ήρθε η ώρα για σπριντ, αφού οι Πράσινοι έχουν μείνει αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν η μπάλα κυλά στο γρασίδι και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα με τους παίκτες του, οφείλουν να δώσουν το …110%, να το πιστέψουν και να παλέψουν μέχρι το φινάλε για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Η αποστολή τους είναι δύσκολη, όμως στα …πόδια τους είναι να αποδείξουν πως αξίζουν κάτι παραπάνω.

Υ.Γ.  Οι Πράσινοι κοιτούν το παρόν και σκέφτονται παράλληλα και το μέλλον. Εδώ και χρόνια ο Παναθηναϊκός στηρίζει τις Ακαδημίες του… Μόνο που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει και το –απαραίτητο- βήμα παραπάνω με την αξιοποίηση των ταλέντων που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τα τέσσερα νέα παιδιά (Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Σταματάκης) που υπέγραψαν πρόσφατα επαγγελματικά συμβόλαια με τον σύλλογο, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα… Αρκεί να δουλέψουν σκληρά… Και παράλληλα αυτή η κίνηση μοιάζει ως μια μεγάλη επιβράβευση για τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, που συνεχίζουν την καλή δουλειά στην Παιανία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.