Θα μάθουν κάποια στιγμή από τα λάθη τους;

Σχεδόν κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο εφετινό πρωτάθλημα είναι ένα ...deja vu. Ένα έργο που μοιάζει...χιλιοπαιγμένο. Με τους ίδιους αρνητικούς πρωταγωνιστές, τα ίδια παιδικά λάθη, την ίδια απογοητευτική εικόνα. To ...replay έγινε στην αναμέτρηση κόντρα στον ʼρη.

Ανούσια κατοχή μπάλας από τους Πράσινους, ελάχιστες ευκαιρίες από τους παίκτες του Φερέιρα, προβλέψιμη επιθετική ανάπτυξη, αργός ρυθμός, πολλά κενά στα μετόπισθεν και άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί.

Με… φωτοβολίδα έμοιαζαν τα δύο καλά ημίχρονα κόντρα σε Τότεναμ και Ξάνθη. Γιατί οι Πράσινοι –μετά και την κάκιστη παρουσία απέναντι στους κιτρινόμαυρους- δείχνουν ότι ακόμα δεν μπορούν να …ξεκολλήσουν από τον κακό τους εαυτό.

Η αρνητική παρουσία του Παναθηναϊκού την εφετινή σεζόν παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Και αυτός που πρέπει άμεσα να βρει λύση είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος είναι ο τιμονιέρης στο Πράσινο καράβι και οφείλει να βρει –και γρήγορα- εναλλακτική διαδρομή… Γιατί ήδη έχει χτυπήσει σε ξέρα…

Το πρωτάθλημα από την 7η αγωνιστική φαντάζει στόχος μακρινός και με την φτωχότατη βαθμολογική συγκομιδή που έχει μέχρι τώρα το Τριφύλλι, ακόμα και το …αυτονόητο, δηλαδή η έξοδος στην Ευρώπη, μοιάζει με αποστολή δύσκολη!

Δεκατρείς βαθμοί μακριά από την κορυφή, καμία εντός έδρας νίκη σε τέσσερις αγώνες (!!!) και μόλις 6 γκολ επιθετική συγκομιδή… Οι Πράσινοι σε κάθε παιχνίδι δείχνουν βραχυκυκλωμένοι ( είτε για ένα ημίχρονο, είτε στο μεγαλύτερο μέρος), το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα συνεχίζεται και η πορεία της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα θυμίζει ελεύθερη πτώση.

Πάντα η εύκολη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αντικατάσταση του προπονητή. Όμως η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτιμά το δύσκολο μονοπάτι. Επιμένει στη λύση Φερέιρα, στηρίζει τον Ίβηρα προπονητή και αφήνει τον Πορτογάλο να κάνει τη δουλειά του… Όμως και ο ίδιος πρέπει πλέον να …στηρίξει την διοίκηση, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και αλλάζοντας την εικόνα της ομάδας του.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.