Αν το πίστευε…

ʼλυτο μυστήριο είναι η παρουσία του εφετινού Παναθηναϊκού… Από το limit down στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέσα σε λίγες ημέρες φτάνει στο limit up στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας απέναντι του δυνατούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Με… replay της αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ, έμοιαζε και ο αγώνας απέναντι στην Λάτσιο. Μέτριο πρώτο ημίχρονο, ικανοποιητική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και …παρολίγο νίκη.

Οι τρεις βαθμοί κρίθηκαν στις λεπτομέρειες… Στην αστοχία των παικτών του Τριφυλλιού και στο απίστευτο αυτογκόλ του Σεϊταρίδη. Γιατί ήταν φανερό, πως αυτή η άτυχη στιγμή …φρέναρε την ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα, που είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο.

Οι Πράσινοι, δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους… Ήταν όμως μαχητικοί…  Βρήκαν το σθένος για να αντιδράσουν απέναντι στα αστέρια της Λάτσιο, πάλεψαν μέχρι το φινάλε και δικαίως αισθάνονται …αδικημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Η νίκη θα μπορούσε να γίνει δική τους, αν το πίστευαν λίγο παραπάνω. Αν έμπαιναν από το πρώτο λεπτό, με την αποφασιστικότητα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο και στο εξαιρετικό τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός- ακόμα με αυτές τις …εκλάμψεις- δείχνει ότι έχει δυνατότητες και ότι μπορεί…καλύτερα.

Και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ…

Η ομάδα έχει ταλέντο και ποιότητα, όμως είναι φανερή η έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Και η χαμένη πίστη, φέρνει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να επανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος παραμένει στο πλευρό της ομάδας, στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται και πλέον το… μπαλάκι περνάει στον Φερέιρα και τους παίκτες του, οι οποίοι καλούνται από εδώ και πέρα να αποδείξουν στα γήπεδα την αξία τους.

Υ.Γ.  Η θετική παρουσία του Σπύρου Φουρλάνου, είναι σημαντικό κέρδος για τον Παναθηναϊκό… Ο Φερέιρα δεν δίστασε να ρισκάρει, ρίχνοντας στα βαθιά τον 18χρονο μέσο. Και αυτός βάλθηκε να τον δικαιώσει. Ο πιτσιρικάς έχει ταλέντο και στα…πόδια του είναι να αρπάξει την μεγάλη ευκαιρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.